Life

Maria și Marius de la Mireasa 4 au făcut un pas important în relația lor. De ce au refuzat să se căsătorească în finala show-ului

Maria și Marius de la Mireasa 4 susțin că se înțeleg mai bine în afara casei decât în competiție, iar cei doi au făcut deja un pas important în relația lor.
07.01.2022 | 12:53
Maria si Marius de la Mireasa 4 au facut un pas important in relatia lor De ce au refuzat sa se casatoreasca in finala showului
Marius și Maria, foști concurenți Mireasa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria și Marius au fost pe locul 4 în finala show-ului matrimonial Mireasa, sezonul 4, încheiat la finalul anului trecut.

Cei doi nu au vrut să se căsătorească în direct, în finala de la Antena 1, așa cum au făcut-o celelalte trei perechi.

ADVERTISEMENT

Maria și Marius sunt mai fericiți ca niciodată împreună și au planuri mărețe de viitor. Tinerii locuiesc deja împreună și, deocamdată, nimic nu pare să le umbrească dragostea.

Maria și Marius de la Mireasa au spus pas căsătoriei în finala show-ului de la Antenă

Foștii concurenți de la Mireasa au povestit cum arată viața lor în afara competiției, ce au avut de învățat din participarea la acest show, dar mai ales de ce au refuzat să se căsătorească în direct.

ADVERTISEMENT

„Cel mai mult mi-a lipsit libertatea în casă. Cel puțin la început a fost mai greu. După ce am interacționat, a fost un pic mai ușor. Mi s-a părut că suntem presați să ne căsătorim. Am zis că e prea devreme. Nu ne doream să facem asta. Voiam să facem asta în afara emisiunii”, a povestit Marius Budin la Antena Stars.

Marius a completat spunând că și-ar fi dorit să treacă prin anumite lucruri grele alături de partenera lui ca să își dea seama dacă vrea cu adevărat să devină soțul acesteia.

ADVERTISEMENT

Băiatul a spus că oricât de mult s-a cunoscut cu ea în casă, lipsa experienței vieții de afară l-a făcut să fie reticent cu privire la căsătorie. Au trecut câteva săptămâni de la finala concursului, iar acum cei doi și-au dat seama că au făcut alegerea potrivită.

„Eu nu am venit pentru premiu”

Atât Marius cât și Maria sunt de părere că decizia de a nu se căsători în fața unei țări întregi a fost cea mai bună, în cazul lor. Au petrecut suficient timp împreună, departe de camerele de luat vederi, iar acum realizează că sunt potriviți unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

Au scăpat de multe dubii pe care le aveau legate de cum va evolua relația lor. De data aceasta nu exclud o căsătorie, însă le este bine și așa, mai ales că locuiesc deja împreună.

„Am vrut să văd și cum este să fii acasă. Eu nu am venit pentru premiu. Nici nu mă așteptam să rezist până în finală”, a adăugat Marius Budin.

ADVERTISEMENT
Tags: