Life

Maria Păuna, atac fără precedent la adresa Mirelei Vaida. Vrea să o dea în judecată. “Rușine. Păcat de tine”

Maria Păuna o atacă dur pe Mirela Vaida. Aceasta s-a enervat după ce a fost acuzată în emisiunea Acces Direct de una dintre fostele sale cursante că își păcălește elevele.
03.02.2022 | 09:37
Maria Pauna atac fara precedent la adresa Mirelei Vaida Vrea sa o dea in judecata Rusine Pacat de tine
ADVERTISEMENT

Scandal fără precedent între Maria Păuna și Mirela Vaida. Antreprenoarea a fost invitată la Acces Direct unde le-a acuzat pe două dintre cursantele sale că i-ar fi furat cursurile.

Una dintre femei a intervenit și a declarat că Maria Păuna i-a luat banii, dar nu a învățat-o mare lucru.

ADVERTISEMENT

Enervată, Maria Păuna a postat un mesaj dur pe contul său de socializare.

Maria Păuna, atac fără precedent la adresa Mirelei Vaida. Vrea să o dea în judecată. “Rușine. Păcat de tine”

Maria Păuna vrea să o dea în judecată pe Mirela Vaida, după ce a participat la Acces Direct. Antreprenoarea a fost invitată în emisiune și a vorbit despre două dintre fostele sale cursante care i-ar fi furat tehnicile.

Una dintre acestea a intervenit și a spus că, deși a plătit o mulțime de bani, Maria Păuna nu a învățat-o ce trebuia, mai mult cursul a durat doar 3-4 zile și nu o săptămână așa cum era anunțat.

ADVERTISEMENT

Maria Păuna s-a enervat cumplit după ce a auzit acuzațiile tinerei și a decis să plece din emisiune. La scurt timp a postat un mesaj dur pe contul său de Instagram. Femeia de afaceri spune că va rezolva lucrurile în instanță.

“RUȘINE MIRELA VAIDA!!!! Suntem sătui de teatrul tău!!!! Faci de rușine mentorii și profesorii pe care i-ai avut!!! SNSPA… școala de studii administrative…. ( știm ce școala e) Rușine !!! Tu nu ești moldoveanca! Nu ești româncă!

ADVERTISEMENT

Păcat de tine și de viața ta! Acum știu de ce aruncă oamenii cu pietre în tine… nebunii… Tu ai zis că-s vreo proastă… și că vă faceți voi numărul cu mine!! ‘Maria…. Eu sunt prezentator…. Producătorul e de vină….’ Și producătorul a fugit…

TE DAU ÎN JUDECATĂ!! Și pe tine și ACCES DIRECT!!! Ți-o jur!!! Și te voi pune acolo unde-ți este locul… Eu Maria Păuna îți declar RĂZBOI!!!”, este o parte din mesajul postat de Maria Păuna.

ADVERTISEMENT

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

“Auzi regina sprâncenelor… duduie nu îți e un pic de Rușine să jecmănești lumea? Nu mi-aș lăsa sprâncenele pe mâna ta nici gratis.”

“Fiecare face câți bani vrea dacă poate și-l duce capul”, au scris fanii.

ADVERTISEMENT
Tags: