Life

Maria Șandru de la Chefi la Cuțite, suferință fără margini după marea finală de la Antena 1! “A fost foarte greu”

13.04.2021 | 18:50
Maria Sandru de la Chefi la Cutite suferinta fara margini dupa marea finala de la Antena 1 A fost foarte greu
ADVERTISEMENT

Maria Șandru a fost la un pas de a deveni prima femeie care să câștige marele premiu de la Chefi la Cuțite, dar a pierdut în fața lui Ionuț Belei. Acum, fosta concurentă din echipa lui Sorin Bontea rupe tăcerea despre experiența de la Antena 1.

Maria Șandru a fost mereu o luptătoare. Chiar dacă la începuturi era judecată de bărbații din bucătărie, le-a demonstrat tuturor că este capabilă să aibă succes ca bucătar.

ADVERTISEMENT

Maria Șandru de la Chefi la Cuțite, în lacrimi după emisiunea de la Antena 1

Din păcate, bucuria pe care a simțit-o pentru că a ajuns în finală a fost umbrită de mesajele urâte primite din partea telespectatorilor. Stilul ei direct și colorat de a vorbi i-a atras un val de ură.

“Nu mai dormeam nopțile, faptul că foloseam niște cuvinte mai directe a deranjat. A fost foarte greu. Am cedat pentru că nu eram pregătită să văd atât de multă răutate.

ADVERTISEMENT

Am reușit să trec peste asta datorită familiei mele. Plângeam și parcă nu mai vedeam nimic în jurul meu.

Cred că fiecare mamă își poate crește copiii așa cum consideră. Sunt în șomaj, asta e. N-avem ce să facem”, a mărturisit Maria Șandru, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns să locuiască în Italia

Acum trece prin clipe grele, fiind în șomaj, dar nu regretă faptul că a plecat din țară. Era doar o copilă, când a ajuns în Italia, iar viața ei s-a schimbat complet.

“Aveam vreo 13 sau 14 ani când am ajuns în Italia, părinții au reușit să mă aducă, după multe sacrificii. A fost foarte greu, când am plecat din România, a fost un șoc. Am fost badantă, iar asta mi-a fost o lecție de viață.

ADVERTISEMENT

Mi-am zis că am ajuns la 20 de ani să lucrez badantă ca mama, că trebuie să am o meserie. La 20 de ani, câștigam în jur de 1.200 de euro. Vara lucram și ca ospătar”, a mai povestit Maria Șandru.

ADVERTISEMENT
Tags: