Life

Maria Șandru, fostă finalistă de la Chefi la Cuțite, va deveni mămică pentru a treia oară

Maria Șandru a anunțat că va deveni din nou mămică peste 2 luni.
08.06.2021 | 23:02
Maria Sandru fosta finalista de la Chefi la Cutite va deveni mamica pentru a treia oara
ADVERTISEMENT

Fosta finalistă de la Chefi la Cuțite a dezvăluit că va deveni pentru a treia oară mămică. Maria Șandru a preferat să fie discretă până acum și să stea cât mai departe de ochii lumii.

Tânăra va aduce pe lume peste două luni o fetiță. Maria mai are un băiețel și încă o fată.

ADVERTISEMENT

Maria Șandru, fostă finalistă de la Chefi la Cuțite va deveni mămică pentru a treia oară

Maria Șandru este extrem de fericită. În curând familia sa se va mări. Până acum a preferat să fie discretă și nu facă public faptul că este însărcinată pentru a treia oară.

“Am intrat în ultimul trimestru. Am vrut să nu știe toată lumea, pentru că apoi toată lumea te întreabă cum faci, ce faci. Mai bine să știe doar familia la început”, a declarat Maria Șandru, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Se știe că pentru Maria Șandru familia este cea mai importantă. Fosta finalistă de la Chefi la Cuțite mai are încă doi copii, o fetiță și un băiat. Tânăra a dezvăluit că în primele săptămâni s-a simțit destul de rău. Deocamdată, Maria nu a vrut să dezvăluie numele fetiței.

“Fetița a fost foarte fericită. Cel mare…hm…Mami sunt fericit dar să fie băiat, dacă nu îl trimitem înapoi. Sarcina a decurs foarte bine. Nu m-am îngrășat.

ADVERTISEMENT

Încă lucrez. Am luat doar 2 kilograme. Primele 12 săptămâni au fost foarte grele. Mai mult la baie eram”, a mai spus Maria.

Cine este Maria Șandru

Tânăra a participat în sezonul 8 al emisiunii Chefi la Cuțite și a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea.  A reușit să ajungă până în finală, dar a pierdut în fața lui Ionuț Belei. După competiție, Maria a avut probleme grave fiind la un pas de depresie.

ADVERTISEMENT

După finalul emisiunii aceasta a primit o mulțime de mesaje răutăcioase. Mulți fani ai emisiunii au fost nemulțumiți pentru că Maria a fost implicată în mai multe scandaluri, iar comentariile făcute de tânără ar fi fost uneori deplasate.

Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite a depășit cu greu acea situație fiind la un pas de a intra în depresie.

Chiar ea a declarat că ajunsese să nu mai poată dormi noaptea. Familia i-a fost însă aproape, iar acele amintiri triste au rămas în trecut.

ADVERTISEMENT