Incredibil! Şarapova riscă 7 ani de puşcărie! De ce e acuzată rusoaica

maria sarapova, wta, galerie foto

Maria Şarapova a intrat în vârtejul unui nou scandal, de astă dată fără legătură cu activitatea sportivă. Rusoiaca riscă o pedeapsă dură, care i-ar compromite cariera în tenis.

Maria Şarapova a revenit în 2017 pe terenurile de tenis după o pauză de 15 luni, cauzată de o suspendare pentru dopaj, rusoaica fiind descoperită la Australian Open pozitivă cu Meldonium. A încheiat anul pe locul 61, în urma revelaţiei din România, Mihaela Buzărnescu, o poziţie mai înainte. Ce-i drept, Maria a participat la puţine turnee, începând cu Stuttgart, în aprilie, la majoritatea intrând pe bază de wild-card, iar dintre cele importante, de Grand Slam, a fost prezentă doar la US Open, unde, chiar aşa, fără multe meciuri în picioare, a reuşit să o elimine pe Simona Halep încă din primul tur. CLICK GALERIE FOTO

În final, Şarapova a reuşit să regăsească drumul spre victorie la Tianjin, unde a câştigat prima finală, pe 15 octombrie, după doi ani şi jumătate, ultimul succes datând din mai 2015, de la Open Italiei. Şi la Tianjin a intrat pe tablou tot pe bază de wild-card. Poziţia 61 pentru cea care are în palmares cinci Grand Slamuri, cel din 2014 de la Roland Garros, chiar în faţa Simonei Halep, este mult sub valoarea rusoaicei, de la care se aşteaptă ca în 2018 să ridice ştacheta şi să revină în prim plan.

Maria Şarapova a călătorit de trei ori în India

Asta dacă însă va ieşi cu bine din noul scandal în care este implicată. Care este unul mai primejdios decât dopingul, pentru că Şarapova riscă în modul cel mai serios să îşi petreacă un număr de ani în spatele gratiilor! Şi ameninţarea pentru o pedeapsă cu privare de libertate pe termen îndelungat este cât se poate de reală, mai ales că vine dintr-o ţară în care numele Şarapovei nu înseamnă foarte mult pentru oamenii legii.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Maria a intrat într-o afacere imobiliară de anvergură, dezvoltată în India de către o mare companie de profil. Complexul ce urma a fi ridicat era legat chiar de numele rusoaicei, Ballet of Şarapova şi reprezenta un ansamblu arhitectural absolut incredibil ca design. Un turn care cuprindea 120 de apartamente de lux, câte trei pe etaj a atras atenţia ca un magnet interesul clasei avute din provincia Gurgaoun şi foarte multe persoane au plătit avansul pentru aceste locuinţe.

Citeste tot articolul »
viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45Telekom Sport 2
La Liga Barcelona - Deportivo
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663