Sporturi

Maria Şarapova a fost huiduită la Australian Open! Reacţie de furie a rusoaicei la conferinţa de presă: “Ce vrei să-ţi răspund?” Video

20.01.2019 | 11:49
Maria Sarapova a fost huiduita la Australian Open Reactie de furie a rusoaicei la conferinta de presa Ce vrei sati raspund Video

Maria Şarapova a pierdut în trei seturi meciul împotriva australiencei Ashleigh Barty, locul 15 WTA, scor 6-4, 1-6, 4-6, în optimi la Australian Open. Rusoaica a fost favorită pentru calificarea în sferturi, însă australianca a continuat forma bună de la Sydney şi a reuşit calificarea în sferturi la Melbourne.

Înainte de începutul setului decisiv a avut loc un moment controversat, care o avea în centru pe Maria Şarapova. Rusoiaca a cerut o pauză de vestiar şi a stat 7 minute la cabine, înainte de a reveni pe teren. În tot acest interval, Ashleigh Barty a aşteptat-o pe rusoaica în arenă, iar în momentul în care MaŞa a ieşit de la vestiare, fanii din tribune au început să o huiduie.

Vezi VIDEO

Maria Şarapova, huiduită la Australian Open! A făcut la fel şi într-un meci cu Halep

Ashley Barty a reuşit să se impună în cele din urmă cu 6-4 în setul decisiv, spre dezamăgirea rusoaicei, care spera să ajungă în fazele superioare. Şarapova a reuşit să elimine în turul precedent campioana en-titre, Caroline Wozniacki. Furia Mariei Şarapova a fost dezlănţuită pe jurnalişti, la conferinţa de presă, care au întrebat-o despre incidentul de la pauza dintre setul doi şi trei:

 „Ce vrei să răspund? Este o întrebare prostească!”. Întrebată a doua oară, rusoaica a mai refuzat să răspundă. Jurnaliştii au insistat şi au chestionat-o dacă se chinuie pe teren după ce nu mai are voie să consume meldonium, substanţa pentru care a fost suspendată pentru dopaj. Răspunsul rusoaicei a fost unul sec: „Mai aveți altă întrebare?”

Nu este pentru prima dată când Maria Şarapova îşi ia o pauză lungă de vestiar înainte de setul decisiv. La finala de la Roland Garros 2014 împotriva Simonei Halep, Maria Şarapova a cerut o pauză de vestiar unde a stat destul de mult.

Maria Şarapova a fost huiduită la Australian Open! Reacţie de furie a rusoaicei la conferinţa de presă Ce vrei să-ţi răspund (2)
Maria Şarapova şi Simona Halep după Roland Garros 2014

Tactica a dat roade atunci şi Maria Şarapova a reuşit să se impună în ultimul act: 6-4, 6-7, 6-4. După meci, fanii au acuzat-o pe Şarapova că se foloseşte de toate tertipurile să scoată adversara din ritm.