Sporturi

Maria Şarapova, însărcinată?! Cum a răspuns rusoica zvonurilor într-o conferinţa de la Stuttgart

27.04.2019 | 15:30
Maria Şarapova a reacţionat ferm după zvonul conform căruia ar fi însărcinată

Maria Şarapova a reacţionat ferm după zvonul conform căruia ar fi însărcinată. Maria Şarapova, ocupanta locului 28 WTA, continuă să absenteze de la turneele din circuitul feminin de tenis, iar zvonurile privind căruia rusoaica ar fi însărcinată sunt tot mai prezente în spaţiul public. De curând, Şarapova a vorbit despre această ştire şi a reacţionat vehement, explicând care este cauza absenţei sale îndelungate.

Maria Şarapova a infirmat categoric că ar fi însărcinată

Maria Şarapova a reacţionat vehement, negând cu orice preţ că ar fi gravidă şi că din acest motiv nu mai evoluează în turnee. Rusoaica în vârstă de 32 de ani nu a mai jucat tenis încă din luna ianuarie şi a continuat să se retragă de la turneele următoare, afirmând că nu este pregătită fizic pentru o asemenea provocare. Din acest motiv, zvonul privind căruia ar fi gravidă a apărut tot mai des în mediul public, însă Maşa a negat acest lucru.

“Nu sunt însărcinată! Pur şi simplu nu mi-am revenit după accidentarea de la umăr”, a spus Şarapova, citată de Sport Express. În continuare, Maria Şarapova s-a retras de la competiţiile organizate la Stuttgart şi Madrid, însă nici pentru Roma sau Paris nu există vreo confirmare. În acest sezon competiţional, Şarapova a înregistrat şase victorii şi două înfrângeri.

Maria Şarapova a reacţionat ferm după zvonul conform căruia ar fi însărcinată

Maria Şarapova a explicat cauza absenţei sale

“M-am retras de la Miami Open. După cum ştiţi, aveam dureri la umăr de vara trecută. Săptămâna trecută am fost supusă unei mici operaţii şi umărul se va vindeca în câteva săptămâni. Deşi a fost un proces foarte lung, sunt hotărâtă să revin puternică şi, mai important, fără durerea cu care jucam la începutul anului. Umerii mei nu au fost la capacitate maximă în ultimul an. Mă lupt cu această problemă de ceva vreme și din această cauză am fost nevoită să-mi închei sezonul trecut imediat după US Open. Durerile sunt încă acolo și nu pot rveni acum pe teren”, a declarat rusoica, conform site-ul oficial al WTA.

Tags: