Sporturi

Maria Şarapova a vorbit despre cel mai greu moment din viaţa ei. “Am chemat-o pe mama să doarmă cu mine”

26.07.2020 | 12:10
Maria Sarapova a vorbit despre cel mai greu moment din viata ei Am chemato pe mama sa doarma cu mine
ADVERTISEMENT

Maria Şarapova a fost una dintre cele mai valoroase jucătoare din circuitul feminin de tenis profesionist, care a obţinut mai multe titluri de Grand Slam şi care părea a fi la un moment dat singura capabilă să se bată cu americanca Serena Williams.

Şarapova a fost una dintre jucătoarele care i-au creat mari probleme Simonei Halep, însă nici acum nu s-a uitat de tertipurile de care a recurs la finala dintre ele două la Roland Garros în 2014, pentru a o scoate din ritm pe romîncă.

ADVERTISEMENT

Rusoaica a avut şi numeroase contracte de drepturi de imagine, fiind şi o femeie frumoasă, pe lângă statutul de vedetă, dar tot ceea ce a clădit pentru a deveni un star din toate punctele de vedere s-a năruit când a fost suspendată pentru consum de meldonium, o substanţă aflată pe lista interzisă sportivilor.

Maria Şarapova s-a destăinuit la Movistar despre cel mai greu moment din viaţa ei

A primit o suspendare pentru 15 luni şi de atunci nu a mai reuşit niciodată să îşi recapete strălucirea. În cele din urmă a decis că este mult mai bine să se retragă.

ADVERTISEMENT

Şarapova, ajunsă acum la 33 de ani, a acceptat să vorbească despre acel moment, ziua suspendării, cel mai greu din viaţa şi din cariera ei, pentru canalul Movistar. A derulat filmul celei mai dificile zile pe care a trăit-o vreodată.

Şi-a şters toate conturile de socializare

„În acea dimineață (nr. când a trebuit să anunțe întreaga lume), m-am trezit și m-am simțit de parcă mă pregăteam pentru un meci. Mi-a fost foarte greu să mă gândesc că trebuie să dau ochii cu lumea și să spun că am făcut totul praf.

ADVERTISEMENT

După conferința de presă, mi-am șters toate rețelele de socializare din telefon, ca să mă protejez, să îmi păstrez sănătatea și să mă apăr de opinii și judecata altora. De obicei, nu eram preocupată de ce spune lumea, dar brusc s-a întâmplat asta și am simțit că îmi pasă. Asta m-a dezgustat. A fost un sentiment foarte neplăcut.”

Părinţii au fost marele sprijin în acele momente

Maria mulţumeşte mult familiei sale, adică părinţilor, care au sprijinit-o enorm în acea perioadă pentru a se menţine cu un echilibru mental, pentru că dacă nu ar fi fost ei probabil că ar fi fost foarte afectată.

ADVERTISEMENT

 „Mama mea a dormit săptămâni întregi cu mine… deci am avut sprijin. Și tată meu s-a asigurat că sunt bine și m-a protejat. A trebuit să îmi recapăt controlul și să conștientizez că am stricat lucrurile, să nu dau vina pe alții”.

ADVERTISEMENT