Sporturi

Maria Şarapova, cerută în căsătorie la Paris! Ce răspuns a oferit rusoaica

01.06.2018 | 14:01
Maria Sarapova ceruta in casatorie la Paris Ce raspuns a oferit rusoaica

Maria Şarapova se pare că are parte de reuşite atât pe terenu de tenis, cât şi în afara lui. S-a calificat în turul trei la Roland Garros, dar marea veste de la Paris o reprezintă cererea în căsătorie primită din partea iubitului său, englezul Alexander Gilkes.

La începutul acestei săptămâni, Gilkes i-a cerut mâna Mariei Şarapova, într-un cadru cât se poate de romantic: în apropierea Turnului Eiffel. Știrea a făcut înconjurul lumii, dar răspunsul ei încă nu se știe, mai ales că discreția din viața personală a jucătoarei de tenis din Rusia nu cunoaşte excepţii, nici în cazul de faţă.

Şarapova este cerută în căsătorie pentru a treia oară. Primul care a făcut-o a fost baschetbalistul Sasha Vujacic, în 2010; Maria a acceptat în acel moment, dar cei doi s-au despărțit în 2012. Cel de-al doilea a fost un misterios om de afaceri, dar nici atunci lucrurile nu s-au finalizat, iar ruptura s-a produs și mai rapid, după numai 3 luni. Rămâne de văzut cum care va fi deznodământul de această dată.

Cine este iubitul Mariei Şarapova

Cu o avere estimată în jurul a 500 de milioane de dolari, Gilkes nu ar fi la primul mariaj. A mai fost căsătorit și cu stilista favorită a lui Meghan Markle, Misha Nonoo, din 2012 până în 2017. Alexander Gilkes este prieten cu prințul William și cu prințul Harry ai Marii Britanii, cu care a studiat la aceeași școală.

Maria Şarapova a fost văzută pentru prima dată alături de Alexander Gilkes în Los Angeles, la începutul anului. Bărbatul în vârstă de 39 de ani este fondatorul Paddle8, o companie care se ocupă cu organizarea de licitaţii cu obiecte de mare valoare.