Sport

Maria Șarapova despre relația cu noul iubit: ”Nu există momente de plictiseală între noi”

16.10.2018 | 17:09
Maria Sarapova despre relatia cu noul iubit Nu exista momente de plictiseala intre noi

Maria Șarapova a recunoscut în sfârșit relația sa cu Alexander Gilkes. Mai mult rusoiaca a dat și detalii intime despre noua sa avemtură. Jucătoarea de tenis din Rusia a dat un interviu pentru o revistă de turism și lifestyle din Statele Unite. Întrebată cu cine preferă să-și petreacă vacanțele Maria Șarapova a fost sinceră pentru publicația din New York. ”Iubitul meu, Alexander Gilkes, este cel mai bun companion. Nu există momente de plictiseală când suntem împreună” a declarat fostul numărul 1 mondial WTA.

Maria Șarapova și Alexander Gilkes s-au cunoscut în decembrie anul trecut și din februarie 2018 formează un cuplu. Iubitul Șarapovei este un milionar londonez în vârstă de 38 de ani, patronul unei case de licitații cu filiale în  New York, Los Angeles, Londra și Hong Kong. Cel care o face fericită pe Maria Șarapova este prieten cu cei doi prinți ai Marii Britanii, Harry și William, cu care a fost și coleg de școală.

Maria Șarapova a lăsat tenisul pe plan secund de când este îndrăgostită. Afacerile au devenit și ele mai importante decât sportul

După ce a fost eliminată la începutul lui septembrie de Carla Suarez Navarro, la US Open, Maria Șarapova a anunțat că nu va mai juca nicio partidă în acest an. Jucătoarea din Rusia a luat această decizie pentru a se reface după un sezon foarte solicitant. Primul turneu la care intenționează să participe Maria Șarapova în 2019 este la Shenzen, în ianuarie.

Până atunci, jucătoarea de tenis în vârstă de 31 de ani s-a dedicat călătoriilor și afacerilor. În toate locurile exotice în care ajunge, Maria Șarapova este însoțită de iubitul ei, Alexander Gilkes. Și afacerile îi merg bine rusoicei. Fabrica ei de dulciuri, Sugarpova, proiect în care a investit jumătate de milion de dolari, a ajuns la o valoare de piață de peste 20 de milioane de dolari.

  • 38 000 000 de dolari a câștigat Maria Șarapova din premiile din tenis, în întreaga carieră până acum