Sporturi

Şarapova, dezvăluiri incendiare. De ce nu are nici o prietenă în WTA

Prezenţa Mariei Şarapova la US Open pe baza unui wild-card acordat de organizatori continuă să suscite şi acum vii comentarii pro, dar mai ales, contra acestei decizii. Fără acel wild-card...
01.09.2017 | 13:13
Sarapova dezvaluiri incendiare De ce nu are nici o prietena in WTA
ADVERTISEMENT

Prezenţa Mariei Şarapova la US Open pe baza unui wild-card acordat de organizatori continuă să suscite şi acum vii comentarii pro, dar mai ales, contra acestei decizii. Fără acel wild-card Şarapova nu ar mai fi ajuns să fie trimisă de sorţi în calea Simonei Halep în primul tur al ultimului Grand Slam al anului şi cine ştie care ar fi fost parcursul jucătoarei noastre. Au existat destule voci, inclusiv din cadrul jucătoarelor din circuitul WTA, care contestă cu vehemenţă acordarea acestor facilităţi unei sportive care a fost dovedită că s-a dopat.

Maria Sarapova, dezvaluiri despre perioada de suspendare (3)

În general, Maria Şarapova a evitat să facă vreo declaraţie pe această temă, dar în cele din urmă a decis să spargă acest blocaj al dialogului, acordând un interviu revistei The Edit. În cuprinsul acestui interviu se descoperă toate trăirile Mariei în acea perioadă de 15 luni de suspendare, dictată de către Federaţia Internaţională de Tenis (ITF).“M-am simţit atât de mică. Pentru o femeie înaltă şi puternică, o sportivă, a fost un sentiment foarte dificil. Este important ca oamenii să înţeleagă faptul că nu se întâmplă ca viaţa şi cariera tuturor să fie doar soare şi curcubeu”a spus Şarapova. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Maria Şarapova va lansa autobiografia

Rusoaica recunoaşte că era foarte confuză şi că mereu îi venea în minte să se întrebe ce cred oamenii despre ea.
“În primele patru sau cinci luni, mi-a fost foarte greu să pun vreun cuvânt pe hârtie sau orice fel de memorie”. După care a început să îşi revină şi să se gândească numai la momentul revenirii. Toate aceste lucruri se regăsesc şi în autobiografia care va fi lansată pe 12 septembrie “Unstoppable: My life so far” 

CLICK GALERIE FOTO

Maria Şarapova nu se simte nici un fel deranjată de atacurile unor jucătoare din circuit. Ea spune că nu are prietene în lumea tenisului.“Am un obiectiv, iar ele sunt adversarele mele. Vestiarul şi terenul de joc, acestea sunt biroul meu”.

ADVERTISEMENT

Maria recunoaşte că perioada de pauză a avut şi părţi bune, pentru că, în sfârşit, a avut timp şi pentru ea, ca om.
“Îmi amintesc de o discuţie mai veche pe care am avut-o cu managerul meu. I-am spus că iubesc ceea ce fac, dar că simt că ratez multe aspecte ale vieţii. Aniversarea mea de 30 de ani, din aprilie, se apropia şi mi-am spus că vreau să o sărbătoresc ca un om normal. E ca şi cum Dumnezeu a auzit cuvintele alea şi a spus ‘Vrei o aniversare normală la 30 de ani? Ok, îţi dau 15 luni de normalitate'”

Tags: