Nicio categorie

Şarapova e cea mai de succes femeie din sport: profit de 29.000.000 $ în 2013! 6.000.000 doar din DULCIURI!

Maria Şarapova este una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis care au ţinut racheta în mînă de-a lungul istoriei. Nu este doar frumoasă ci şi talentată şi mai ales deşteaptă....
Autor: Claudiu Melinte | 06.01.2014 | 17:01

Maria Şarapova este una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis care au ţinut racheta în mînă de-a lungul istoriei. Nu este doar frumoasă ci şi talentată şi mai ales deşteaptă. Rusoaica este cea mai bine plătită femeie din sport în 2014. Ea a cîştigat cei mai mulţi bani  în 2014 decît oricare altă sportivă, mai mulţi chiar ca Serena Williams, jucătoarea numărul 1 a clasamentului WTA. Şarapova a făcut un profit de 23 de milioane de dolari numai din tenis în 2013!

RED001.SUG_CaseStudy_v2_CR

Are contract cu Nike, Porsche, Motorola şi Tiffany 
Majoritatea banilor au venit din turneele cîştigate, dar şi din reclamele în care a jucat. Nike, Porsche, Motorola sau Tiffany i-au plătit rusoaicei o întreagă avere pentru spoturile publicitare în care a apărut. Compania Nike chiar a creat special pentru Şarapova o întreagă linie de echipament sportiv cu numele ei.

maria-sharapova-porsche-003

Dulciurile Şarapova
Anul trecut, Maria Şarapova şi-a lansat o afacere proprie. Mai exact, rusoiaca şi-a deschis un lanţ de magazine de dulciuri. Afacerea se învîrte în jurul bomboanelor ”Şugarpova”. Cele 12 arome originale fac furori printre cumpărători. Afacerea a avut un succes important pentru Şarapova: 6 milioane de euro profit în 2013!

maria sarapova

29 de milioane de euro a fost profitul total încasat de Maria Şarapova în 2013, mai mult ca orice sportivă din lume!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!