Sporturi

Maria Șarapova este în izolare şi le-a transmis un mesaj fanilor: “Acesta este numărul meu de telefon”

04.04.2020 | 17:43
Maria Sarapova este in izolare si lea transmis un mesaj fanilor Acesta este numarul meu de telefon
ADVERTISEMENT

Maria Șarapova s-a retras din activitate, după ce a fost ani de zile una dintre marile campioane ale tenisului feminin, cu numeroase succese în turnee de Grand Slam și nu numai. E drept, ultima parte a carierei a fost serios umbrită de suspendarea pentru dopaj, după care niciodată nu a mai reușit să revină la ceea ce a fost.

Maria Șarapova și-a dat numărul de telefon pentru fani: “Sunați-mă și vă voi răspunde!”

Însă Șarapova continuă să rămână îndiscutabil un VIP, așa cum a fost toată cariera, ea având avantajul că datorită aspectului fizic a fost solicitată pentru a poza pentru mari publicații din lume pentru bărbați, evident, la un nivel decent, precum și în Sports Illustrated.

ADVERTISEMENT

Actualmente Maria a decis să locuiască în SUA, unde are proprietăți. Iar pandemia de coronavirus a prins-o tocmai pe teritoriul țării care la acest moment bate toate recordurile la cazuri de contagiere cu COVID 19.

Așteaptă o rețetă, o sugestie de carte bună

Această situație o face pe rusoaică să se simtă inconfortabil, ea fiind o persoană extrem de energică și căreia îi place să participe la multe evenimente.

ADVERTISEMENT

Așadar, Șarapova a decis să pună la dispoziția oricăror doritori să îi trimită un mesaj un număr de telefon mobil, să sugereze o rețetă sau o carte bună pentru a petrece timp în timpul urgenței coronavirusului.

A postat telefonul pe Twitter și pe Instagram

Un număr real, publicat pe paginile sale de Instagram și Twitter și care, pariem, că în curând va fi pur și simplu asaltat de doritori de a sta de vorbă cu celebra jucătoare.

ADVERTISEMENT

„Trimiteți-vă mesajele, voi răspunde tuturor”, spune frumoasa Maria. Ideea, mărturisește jucătoarea de tenis rusă, în vârstă de 32 de ani, a venit atunci când a avut o convorbire cu 150 de fani săptămâna trecută – împinsă de sponsor – și a înțeles „cât de important este să nu pierzi contactul uman în aceste zile”.

Cel mai probabil nu e chiar numărul ei privat

Propoziția inițială a mesajului „Tocmai am primit un 310”, cu referire la prefixul Statelor Unite, sugerează, în orice caz, că Șarapova și-a dat numărul, dar nu tocmai cel privat.

ADVERTISEMENT

Cu această inițiativă Maria Șarapova încearcă să demonstreze o deschidere nemaiîntâlnită până acum în lumea sportului alb în privința raportului dintre jucători și fani.

ADVERTISEMENT