News
notix pixel id

SURPRIZE la Singapore! Favoritele au CLACAT

UPDATE / Agnieszka Radwanska a produs surpriza la Singapore. Poloneza a bătut-o în două seturi, 6-2, 6-3 pe Petra Kvitova şi e pe primul loc în Grupa Albă. Radwanska era cotată cu ultima...
21.10.2014 | 18:03
SURPRIZE la Singapore! Favoritele au CLACAT

UPDATE / Agnieszka Radwanska a produs surpriza la Singapore. Poloneza a bătut-o în două seturi, 6-2, 6-3 pe Petra Kvitova şi e pe primul loc în Grupa Albă. Radwanska era cotată cu ultima şansă la cîştigarea trofeului Turneului Campioanelor.

În etapa a doua din Grupa Albă, Agnieszka Radwanska va da piept cu daneza Caroline Wozniacki. În celălalt meci de joi, Maria Şarapova se va bate cu Petra Kvitova.

Maria Şarapova a pierdut primul meci de la Turneul Campioanelor în faţa danezei Caroline Wozniacki cu scorul de 6-7, 7-6, 2-6. Partida a durat trei ore şi 13 minute şi a avut de toate, nervi, greşeli incredibile şi reuşite de excepţie. 

Şarapova a avut un serviciu slab, în condiţiile în care a făcut 14 duble greşeli şi a cedat nu mai puţin de 7 break-uri adversarei. Meciul secund al zilei, între Petre Kvitova şi Agnieszka Radwanska va începe cu întîrziere după maratonul din primul meci.Caroline Wozniacki va juca în meciul secund al grupei împotriva învingătoarei din acest meci.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri