Sporturi

Maria Șarapova, surprinsă la plajă cu iubitul în ipostaze tandre! Galerie foto

24.07.2018 | 10:43
Maria Sarapova surprinsa la plaja cu iubitul in ipostaze tandre Galerie foto
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Maria Șarapova a fost surprinsă de paparazzi la plajă cu iubitul în ipostaze tandre. Pozele, publicate de site-ul tmz.com, au fost făcute în timp ce rusoaica se relaxează împreună cu iubitul său, Alexander Gilkes, în vârstă de 39 de ani, cofondatorul Paddle8, o casă de licitații online specializată în colecții de artă.

Maria Șarapova și Alexander Gilkes petrec câteva zile de vacanță în stațiunea italiană Positano, aflată în regiunea Salerno. Rusoaica în vârstă de 30 de ani se relaxează înaintea începerii sezonului nord-american de tenis.

Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova a fost surprinsă la plajă cu iubitul în ipostaze tandre
Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova a fost surprinsă la plajă cu iubitul în ipostaze tandre

Maria Șarapova, surprinsă la plajă cu iubitul în ipostaze tandre

Maria Șarapova și iubitul ei Alexander Gilkes au fost surprinși la plajă în ipostaze tandre. În timp ce rusoiaca încerca să se bronzeze, bărbatul a arătat cât de fericit este alături de rusoaica și a sărutat-o pe tot corpul.

Maria Șarapova a suferit o înfrângere surprinzătoare în primul tur la Wimbledon. A fost pentru prima dată când rusoaica a părăsit după primul meci competiția pe care a câștigat-o în 2014, la doar 17 ani și 3 luni. După acest eșec, rusoaica se gândește tot mai mult la posibilitatea de a se retrage definitiv din tenis.

Fostul iubit al Mariei Șarapova, tenismenul bulgar Grigor Dimitrov, a fost surprins și el zilele trecute în ipostaze tandre. Aflat în vacanță pe un iaht în Saint Tropez, Dimitrov a fost pozat alături de noua sa parteneră, cântăreața Nicole Scherzinger.