DEZASTRU pentru Şarapova! S-a accidentat în turul doi la Roma după ce a fost REFUZATĂ de la Roland Garros

UPDATE, 17 mai, ora 00:12 / A fost o zi dezastruoasă pentru Maria Şarapova. După ce a fost anunţată că nu va primi nici un wild card pentru Roland Garros, rusoaica s-a accidentat şi a abandonat meciul din turul doi de la Roma împotriva croatei Mirjana Lucic Baroni. MaŞa s-a retras la scorul de 4-6, 6-3, 2-1, dar nu a mai putut continua. 

Astfel, Şarapova ratează şansa de a participa pe tablou la Wimbledon, acolo unde va trebui să evolueze din calificări pentru a ajunge pe tabloul principal.


Maria Şarapova a avut un prim test reuşit în turneul WTA de la Roma. Rusoaica a trecut fără mari emoţii, 6-4, 6-2 de Christina McHale din Statele Unite.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"MaŞa" se pregăteşte de turneul de Grand Slam de la Roland Garros, acolo unde este alături de Simona Halep una dintre marile favorite, ambele având o cotă de 6,50 la victorie.

În turul doi, Maria Şarapova va evolua împotriva sportivei din Croaţia, Mirjana Lucic-Baroni. Cele două au jucat în turul doi şi la Madrid, săptămâna trecută, rusoaica având câştig de cauză, 4-6, 6-4, 6-0.

Maria Şarapova şi Simona Halep sunt pe aceeaşi parte de tablou la Roma şi pot să joace un eventual meci în sferturile de finală.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo