Foto. Maria Şarapova, criticată dur după ce a postat o fotografie controversată pe Instagram

Irina Aldea   
in Sporturi
14/03/2018, 17:59
Foto. Maria Şarapova, criticată dur după ce a postat o fotografie controversată pe Instagram

Eliminată prematur de la Indian Wells, chiar în turul inaugural, Şarapova aşteaptă să îşi ia revanşa la turneul de la Miami. Până atunci, rusoaica se relaxează prin terapia cu artă, mergând alături de mama sa şi noul ei logodnic la diferite expoziţii de artă.

Zilele trecute, Şarapova, alături de mama sa, au fost la o expoziţie a unui celebru pictor american, Jasper Johns. Maria a ales mai apoi să posteze pe Instagram o fotografie în care ea şi mama sa privesc o pictură cu steagul Americii. A fost iniţial o postare care nu atrăgea prea mare atenţie, dar în Rusia a fost un adevărat “cutremur”.

 

Mama, daughter and a Jasper John’s Flag #jasperjohns #art #thebroadmuseum

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

Presa din Rusia, vehementă: “Ruşii au turbat”

Jurnaliştii de la Kremlin au acuzat-o pe Maşa că nu îşi iubeşte patria, în contextul în care ea oricum e stabilită în State, la Manhattan Beach. “Poza Sharapovei i-a făcut pe ruşi să turbeze”, notează Hurriyet, care susţine că presa de la Moscova a fost extrem de dură cu sportiva. “De ce a postat Maria acea poză?”, se întreabă ruşii. Nici urmăritorii sportivei nu au fost mai îngăduitori: “Maria, eşti patrioată doar atunci când ai nevoie?”, “Nu ai curaj să pozezi cu un steag rusesc?”, “Ruşinos, în locul tău aş şterge mizeria asta”, au fost câteva dintre reacţiile apărute la fotografia postată de Şarapova.

Anna Chakvetadze, o fostă jucătoare importantă din Rusia, bună prietenă a Mariei, i-a luat apărarea, explicând faptul că ruşii au exagerat. “Şarapova iubeşte arta şi muzeele. Jasper este unul dintre cei mai importanţi artişti din State, iar Maria îl apreciază. E vorba doar despre iubirea faţă de artă”, a spus fosta semifinalistă de la US Open.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×