Life

Maria Sârbu a făcut astrograma României până în anul 2023. Care va fi cea mai bună perioadă pentru noi

Maria Sârbu a realizat astrograma României pentru perioada februarie 2022 - februarie 2023. Ce lucruri bune ne așteaptă, dar și care sunt pericolele acestui an?
09.02.2022 | 10:59
Maria Sarbu a facut astrograma Romaniei pana in anul 2023 Care va fi cea mai buna perioada pentru noi
Astrograma României, realizată de Maria Sârbu
ADVERTISEMENT

Potrivit astrogramei realizate de Maria Sârbu pentru România, anul 2022 vine cu câteva provocări, dar există și perioade bune din punct de vedere social pentru toți.

Anul 2022 este un an special și cu valențe foarte speciale. Planul economic va avea mult de suferit în acest an.

ADVERTISEMENT

Prima parte din an, până la mijloc de Iunie vor fi posibile probleme economice mai acute decât în a doua jumătate de an. Iar planul politic putem observa deja de la final de 2021 o ignoranță vis-a-vis de unele pericole și lucrul acesta poate să lase urme după Aprilie.

Astrograma României, by Maria Sârbu

Perioada favorabilă din an va fi Iunie – Iulie și va continua în Februarie 2023. Stresul și gradul de efort al poporului va continua până la toamnă. Între timp, multe business-uri vor avea serios de suferit, iar finalul de Iulie va fi marcat de unele probleme pentru cei care lucrează în presă.

ADVERTISEMENT

Finalul de an poate veni cu unele calamități și o situație de criză deja în luna Noiembrie. Din păcate, există o energie de suprasolicitare pe care românii o poartă parcă dintotdeauna. Sunt multe blocaje pe care țara trebuie să învețe să le pună stop. Conform astrologului, oamenii trebuie să crească la un nivel superior de dezvoltare.

Prima problemă cu care se luptă românii vine din exigența față de celălalt și astfel lipsa de armonie la nivel energetic între noi. Ar fi mult mai cursivă energia dacă am fi mai puțin critici unii cu alții.

ADVERTISEMENT

„Românului îi place să se complice”

Apoi o altă problemă se vede din lipsa viziune simplificată. Românului îi place să se complice și să facă față situațiilor grele. El este învățat cu greul. Acest lucru nu îl avantajează dacă vrea cu adevărat să atingă alte niveluri și să își depășească cu adevărat condiția.

„Neamul nostru are o genetică foarte puternică și ne-am îndepărtat de calea noastră. Noi suntem extravaganți ca popor. Din păcate, ne-am minimalizat și ne-am depersonalizat din cauza faptului să nu mai știm să ne raportăm la valorile noastre reale și nu mai avem curaj să aspirăm”, susține Maria Sârbu.

ADVERTISEMENT

Astrologul Maria Sârbu poate fi urmărit și pe Youtube, acolo unde realizează previziuni astrologice săptămânale pentru fiecare zodie.

ADVERTISEMENT