Life

Maria Sârbu știe ce zodii au parte de noroc în perioada 8 – 14 mai 2023. Viața li se schimbă, se anunță câștiguri frumoase

Maria Sârbu anunță ce nativi se bucură de binecuvântări în săptămâna 8 - 14 mai 2023. Destinul se modifică și vin bani.
07.05.2023 | 16:22
Maria Sarbu stie ce zodii au parte de noroc in perioada 8  14 mai 2023 Viata li se schimba se anunta castiguri frumoase
Maria Sârbu anunță ce nativi se bucură de binecuvântări în săptămâna 8 - 14 mai 2023. Destinul se modifică și vin bani. Sursa foto: Facebook / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscutul astrolog și consilier de cuplu știe ce zodii au parte de noroc în perioada 8 – 14 mai 2023. Viața li se schimbă, se anunță câștiguri frumoase. Autoarea a dezvăluit pe canalul său de Youtube care sunt previziunile complete.

Maria Sârbu anunță ce nativi se bucură de binecuvântări în săptămâna 8 – 14 mai 2023. Destinul se modifică și vin bani

Berbec

E o perioadă norocoasă care aduce abundență, bucurii și realizări. Totul depinde tine în acest moment. Dragostea își spune cuvântul. Mercur retrograd te pune pe gânduri, să fii mai sobru.

ADVERTISEMENT

Taur

Curățarea de energii negative e foarte importantă. Lasă-te purtat de val, ziua de 8 mai scoate în evidență lucrurile pe care le poți câștiga. E timpul să dai atenție fiecărui sentiment de iubire.

Gemeni

Vin rezolvări, norocul este de partea ta. Dragostea are un cuvânt important de zis, trebuie să fii atent la un pas major în carieră care poate avea ecou în povestea de amor.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești pus pe treabă, e momentul în care conștientizezi cât de important este parcursul de până acum ca spirit. Înțelegi ceea ce se întâmplă. Declarații din partea partenerului de viață.

Leu

E o perioadă excelentă, se anunță câștiguri frumoase așteptate de multă vreme. Dragostea își cere drepturile. Stai mai mult la locul de muncă. Se amestecă atribuțiile de serviciu cu plăcerile zilnice.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se anunță o dorință mare de curățare și de speranțe împlinite. E un noroc mare financiar. Iubirea e prietena ta și aduce o încărcătură pe placul inimii tale.

Balanță

Vine o etapă armonioasă, specială și aventuroasă. Relația de dragoste ajunge la maturitate. Lasă iubirea să te poarte în acord cu ceea ce simți. Vin revelații care te ajută să evoluezi, să te reorganizezi.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Curățarea trebuie să se producă la nivel profund, de esență. Noroc, eliberare și planuri importante în iubire. Sunt discuții și dialoguri călduroase care lămuresc lucrurile în relația cu jumătatea ta.

Săgetător

Realizări, coerență și rezultate frumoase care îți încarcă sufletul de bucurie. Oferi sau primești un cadou special de la persoana iubită. Pe 10 mai se cere o mare atenție la cheltuielile pentru casă.

Capricorn

Iubirea de sine ajunge pe primul plan, te gândești mai mult la tine. E momentul să te ocupi cu adevărat de propria persoană. E posibil să ai nevoie de o casă nouă pe care o planifici acum.

Vărsător

Pregătește-te, ești pe cai mari. E o perioadă norocoasă legat de acte și rezolvări. Un proiect ajunge la maturitate datorită inteligenței. Iubirea te înconjoară.

Pești

Noroc financiar pe 8 mai. Proiectele dau roade. Trebuie să fii optimist pentru că ești pe calea cea bună. Lasă ușa sufletului deschisă pentru dragoste.

ADVERTISEMENT