ADVERTISEMENT
Sporturi

Maria Sharapova a cheltuit aproape 9 milioane de dolari în câteva minute. Ce și-a luat rusoaica

Autor: Gabriela Gheorghe | 24.10.2020 | 15:37
Maria Sharapova a cheltuit aproape 9 milioane de dolari în câteva minute. Ce și-a luat rusoaica
Maria Sharapova. Sursă foto: Hepta.

Fosta jucătoare de tenis și-a luat o fermă în valoare de 8,6 milioane de dolari în Summerland, o stațiune exclusivistă din Santa Barbara (California), localitate ce se află între Munții Santa Ynez și Oceanul Pacific.

ADVERTISEMENT

Sharapova  a spus adio tenisului la începutul acestui  an. Ea a strâns 200 de milioane de dolari. Rusoaica (32 de ani) își cumpără în continuare proprietăți extrem de costisitoare în Statele Unite ale Americii.

Conform celor de la Variety, fost sportivă și-a luat o casă de vacanță care are trei corpuri. În principala structură se află trei dormitoare și cinci băi, iar priveliștea spre plajă sau ocean este una de vis.

ADVERTISEMENT

Rusoiaca se află în topul femeilor cu cele mai mari averi

Santa Barbara se află la 161 km de Los Angeles și este una dintre zonele favorite ale oamenilor bogați din America de Nord. Într-un articol care a fost numit ”Adevărul despre milioanele Mariei Sharapova și Serenei Williams” cei de la Yahoo Sports scriu că ambele sportive au strâns averi atât pentru că au evoluat pe terenul de tenis, cât și din afara lui.

“Serena Williams și Maria Sharapova au câștigat amândouă o avere din cariera lor fenomenală de tenis, dar o nouă listă le-a pus realizările în centrul atenției.”, se arată în sursa citată. Rusoaica, retrasă din activitate în startul acestui an după ce a avut mai multe accidentări, este pe poziția cu numărul 87 în ”Fortune List”, adică clasamentul femeilor cu cele mai mari averi.

ADVERTISEMENT

Fosta sportivă a câștigat la vârsta de 17 ani competiția de la Wimbledon, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams. De la acel moment, Maria a adunat în jur de 200 de milioane de dolari.

36 de competiții a câștigat Maria

Fosta tenismenă are contracte de publicitate cu Nike, Porsche, Evian sau Head. Fosta sportivă a câștigat 36 de turnee în cariera sa. Ea a ajuns pe prima poziție în lume pe 22 august 2005. Aproape 39 de milioane de dolari a obținut din tenis. 645 de meciuri a câștigat la simplu, iar de 171 de ori a fost învinsă de oponentele sale.

ADVERTISEMENT

Maria Sharapova a arătat foarte bine la trei luni distanță de retragerea din tenis. Ea nu se schimbase deloc și și-a surprins suporterii cu fotografiile publicate pe rețelele sociale.

Rusoaica a fost găsită dopată în urmă cu patru ani. Ea a avut parte de o mulțime de probleme de sănătate de-a lungul carierei. Maria a reușit să realizeze un imperiu cu o sumă foarte mică de bani.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!