Sport

Maria Sharapova a devenit mamă! Primele imagini cu fostul număr unu mondial alături de copil. Foto

Maria Sharapova (35 de ani) a terminat-o cu tenisul, însă revine în prim plan după ce a devenit mamă. Frumoasa rusoaică are un băiețel pe nume Theodore.
15.07.2022 | 22:53
Maria Sharapova a devenit mama Primele imagini cu fostul numar unu mondial alaturi de copil Foto
Maria Sharapova a câștigat 5 titluri de Grand Slam și s-a retras în 2020. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Maria Sharapova a anunțat că este însărcinată printr-o postare pe pagina ei oficială de Instagram, iar rusoaica a decis să facă publice în același loc primele imagine cu fiul ei.

Maria Sharapova a născut! Are un băiat pe nume Theodor

Starul tenisului mondial s-a stabilit în America, la Los Angeles, după ce s-a retras din tenis în 2020. Locuiește în „Orașul Îngerilor” alături de logodnicul ei, Alexander Gilkes (42 de ani).

ADVERTISEMENT

Postarea rusoaicei a devenit în scurt timp viral, mai ales că Sharapova are peste 4,4 milioane de urmăritori pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova)

Maria Sharapova a ajuns la 35 de ani și câștigă în continuare sume uriașe din publicitate, idei de afaceri și investiții. Doar din tenis a obținut de-a lungul carierei 38, 77 milioane de dolari și este una dintre cele mai bogate sportive din istorie.

ADVERTISEMENT

Sharapova are în acest moment contracte cu giganții Nike, Porsche, Land Rover, Tiffany, Motorola sau Tag Heuer. Din aceste contracte de publicitate a câștigat peste 250 de milioane de dolari.

Maria Sharapova, atacată dur de Eugenie Bouchard

Frumoasa canadiancă a avut mai multe clinciuri cu Maria Sharapova și a criticat-o în termeni dur pentru că lovea foarte tare mingea la încăzire pentru a-și intimida adversarii:„Oh, da, Sharapova! Dădea cât putea de tare în mingi la încălzire! Era atât de enervantă! Încerca să-și intimideze adversarele, dar cu mine nu i-a mers! Până la urmă, arbitrul nu te poate obliga să faci nimic.

ADVERTISEMENT

Poți să intri pe teren și să decizi că nu vrei să te încălzești, dacă asta vrei. De obicei, noi ne încălzim ca să ne simțim mai bine, dar sunt unii care încearcă să dea în minge cât de tare pot”, a declarat Eugenie Bouchard, în cadrul podcastului „Pardon my Take”.

Mari Sharapova a câștigat cinci titluri de Grand Slam, primul la doar 17 ani, când a învins-o în finala de la Wimbledon pe Serena Williams în anul 2004. A mai câștigat alte patru Grand Slam-uri la US Open (2006), Australian Open (2008) și Roland Garros (2012, 2014).

ADVERTISEMENT

Sharapova a ajuns prima oară lider în clasamentul WTA în august 2005. În total, a câștigat 36 de turnee la simplu, o medali de argint la Jocurile Olimpice de la Londra (2012) și  Fed Cupa cu naționala Rusiei, în 2008.

ADVERTISEMENT