Sporturi

Maria Sharapova arată exemplar la trei luni de când s-a lăsat de tenis! Rusoaica își uimește fanii. Foto

25.05.2020 | 14:38
Maria Sharapova arata exemplar la trei luni de cand sa lasat de tenis Rusoaica isi uimeste fanii Foto
ADVERTISEMENT

Maria Sharapova s-a retras din tenis în urmă cu trei luni, însă nu s-a schimbat deloc și arată exemplar, uimind-și fanii prin poze și filmulețe postate pe rețelele de socializare.

Cum arată Maria Sharapova la trei luni de când s-a lăsat de tenis

Maria Sharapova arată la fel de bine ca și atunci când era jucătoare de tenis, iar rusoiaca nu lasă să se vadă deloc faptul că s-a retras de trei luni, și continuă să facă diverse exerciții pentru menținere.

ADVERTISEMENT

Toate exercițiile sunt postate pe rețelele de socializare, spre deliciul fanilor rusoaicei, care îi „sorb” fiecare mișcare și sunt mereu curioși ce noutăți mai are de arătat Sharapova.

Maria Sharapova, la trei luni de la retragere. Sursă foto: twitter
Maria Sharapova, la trei luni de la retragere. Sursă foto: twitter

Mesajul emoționant al lui Novak Djokovic pentru Maria Șarapova

Novak Djokovic și-a arătat admirația pentru Maria Șarapova și pentru toată cariera făcută de rusoaică. Sârbul i-a compus o adevărată odă jucătoarei care și-a anunțat retragerea din tenis.

ADVERTISEMENT

„Aș vrea să o aplaud pentru tot ce a realizat în carieră. Merită, cu siguranță. E o mare luptatoare”, a început Djokovic mesajul.

„Nole”  a continuat să vorbească despre Șarapova și a mărturisit că este trist pentru retragerea ei: „Puterea cu care a trecut peste toate obstacolele, în special în ultimii cinci-șase ani, cu toate accidentările și intervențiile chirurgicale, și modul în care a încercat să revină sunt de-a dreptul inspiraționale”.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău că s-a retras din cauza unei accidentări, dar în același timp poate fi mândră de ea pentru cariera fantastică pe care a avut-o.

Impactul ei în acest sport, nu doar în tenisul feminin, ci și în cel masculin, este uriaș. Încă este uriaș.

ADVERTISEMENT

Va continua să fie prezent, pentru că eu cred că brandul său depășește performanțele sale în tenis. Pentru cineva care a câștigat cinci titluri de Mare Șlem și a fost numărul mondial, o legendă a sportului, nu este deloc ușor să o iei de la capăt de fiecare dată.

Ea a făcut acest lucru de foarte multe ori în ultimii cinci ani”, a mai spus sârbul.

  • 32 de ani a împlinit Novak Djokovic pe 22 mai
ADVERTISEMENT