Sport

Maria Sharapova este însărcinată! Cum a făcut fosta jucătoare de tenis marele anunț. Foto

Maria Sharapova, fosta mare jucătoare de tenis, a anunțat, printr-o postare pe contul personal de Instagram, că este însărcinată chiar în ziua în care a împlinit 35 de ani.
20.04.2022 | 09:55
Maria Sharapova este insarcinata Cum a facut fosta jucatoare de tenis marele anunt Foto
Maria Sharapova, fosta mare jucătoare de tenis, a anunțat, printr-o postare pe contul personal de Instagram, că este însărcinată chiar în ziua în care a împlinit 35 de ani
ADVERTISEMENT

Maria Sharapova s-a retras din tenis la începutul lui 2020, din cauza mai multor accidentări.

Maria Sharapova este însărcinată

Chiar în ziua în care a împlinit 35 de ani, Maria Sharapova a anunțat, într-un mod inedit, faptul că este însărcinată. Aceasta a postat, pe Instagram, o fotografie alături de mesajul: „Începuturi prețioase!!! Să mănânc tort aniversar pentru doi a fost întotdeauna specialitatea mea”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova)

Rusoaica și-a petrecut ziua de naștere într-o locație de vis, pe malul oceanului. În prezent, aceasta locuiește în SUA, la Los Angeles, alături de logodnicul ei, Alexander Gilkes (42 de ani).

ADVERTISEMENT

Maria Sharapova se implică în ajutorarea victimelor războiului din Ucraina

Maria Sharapova nu este de acord cu atrocitățile Rusiei, țara sa natală, din Ucraina. Astfel că a donat bani pentru ajutorarea victimelor războiului.

„Cu fiecare zi ce trece, am inima din ce în ce mai frântă și sunt profund îndurerată de imaginile și poveștile familiilor și copiilor afectați de criza din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Am donat pentru fondul creat de Save the Children (n.r. Salvați Copiii), o organizație care muncește fără încetare pentru a le duce mâncare, apă și truse de ajutor celor care au nevoie. Mă rog pentru pace și transmit toată dragostea și sprijinul meu celor afectați”, a scris Sharapova, pe Instagram.

„Călătoria în Europa este foarte diferită de această dată. Sunt cu inima grea și o dorință profundă de pace și, cel mai important, de asigurare a siguranței și a viitorului copiilor noștri”, spunea Sharapova, săptămâna trecută, despre războiul din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Maria Sharapova a început tenisul la vârsta de șase ani, când s-a mutat din Rusia în SUA. Martina Navratilova este cea care i-a descoperit talentul și i-a recomandat să se antreneze în SUA.

De-a lungul carierei, sportiva rusoaică a cucerit cinci titluri de Grand Slam. Primul a fost cucerit, la vârsta de 17 ani, la Wimbledon, în fața Serenei Williams.

ADVERTISEMENT