Life

Maria și Cristian de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Câștigătoarea sezonului trei a explicat ce s-a întâmplat

Câștigătorii sezonului trei de la Puterea Dragostei au decis să-și spună adio. Maria a explicat cum au ajuns în această situație.
14.09.2021 | 08:46
Maria si Cristian de la Puterea Dragostei sau despartit Castigatoarea sezonului trei a explicat ce sa intamplat
ADVERTISEMENT

Relația dintre Maria și Cristian Marinescu nu a durat prea mult. La nici două săptămâni de când au câștigat titlul de Cuplul anului la Puterea Dragostei, cei doi și-au spus adio.

Și înaintea finalei, Maria și Marinescu se despărțiseră, dar au decis să-și mai acorde o șansă.

ADVERTISEMENT

Acum, Maria a anunțat pe rețelele de socializare că ruptura este definitivă, pentru că nu au reușit să se înțeleagă în ciuda eforturilor pe care le-au făcut.

Maria și Cristian de la Puterea Dragostei s-au despărțit

Fanii au bănuit de ceva vreme că lucrurile între Maria și Marinescu nu stau tocmai bine. Au început să apară zvonuri despre despărțirea lor, dar Maria a susținut că nimic nu este adevărat. Aceasta a promis că își va ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă și așa a făcut. În urmă cu puțin timp a anunțat că s-a despărțit de Marinescu. 

ADVERTISEMENT

Deși au încercat să-și mai acorde o șansă și să încerce să aibă o relație, în final au decis că este mai bine ca fiecare să o pornească pe drumul lui.

“O să vorbesc despre un subiect care este destul de sensibil pentru mine. V-am promis că o să vă spun în momentul în care o să ajungem la o despărțire o să vă anunț eu, public, acest lucru și să nu ascultați din alte surse pentru că nu sunt adevărate. Într-adevăr nu mai suntem împreună, ne-am despărțit. Cauza fiind neînțelegerile pe care le aveam și în casă.

ADVERTISEMENT

Sunt o femeie liberă, iar Cristian un bărbat liber. Sper să nu ne judecați pentru că lucrul ăsta va fi benefic atât pentru mine cât și pentru el”, a fost declarația făcută de Maria Lungu, pe rețelele de socializare.

Ce spune Marinescu despre relația cu Maria

Și Marinescu a avut un mesaj pentru fanii săi în care a explicat cum s-a ajuns în această situație. Mulți au fost surprinși după ce au auzit ce a spus fostul concurent de la Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

“Am tras niște concluzii. Chiar îmi place să fiu antisocial, chiar îmi place să fiu doar eu și cu mine pentru că am mai mult timp să mă ocup de treburile mele personale și să mă gândesc la proiectele mele de viitor și la lucruri care îmi doresc să se întâmple cu mine.

Am ajuns la concluzia că toate ieșirile astea, dacă nu-și aduc ceva productiv și lucruri noi pe care poți să le înveți de la persoanele respective, mai bine să te ferești.  În altă ordine de idei, e bine așa, doar tu cu tine!

Cred că în scurt timp o să mă călugăresc sau dacă nu mă călugăresc mă fac cioban. Îmi fac o stână de ori, capre, vaci, tot ce trebuie, undeva în munți departe de civilizație. Mi-a mai trecut ceva prin cap, cum ar fi să stau o săptămână fără social media, fără telefon și fără nimic.

Îmi iau și un cort cu mine, mi-l instalez și dorm în el.  Cred că o să fac astfel de experimente, să le trăiesc. Să fac legătura dintre om și natură. Cum Eminescu era cu codrul, așa să fie Marinescu cu văzduhul”, a spus Marinescu.

ADVERTISEMENT