Life

Maria și Elena, puse la zid de băieți la Survivor România. Ce gest au făcut fetele în toiul nopții

Maria și Elena au fost puse la zid de băieți la Survivor România. Cele două concurente au făcut un gest care i-a enervat pe aceștia.
01.07.2021 | 21:29
Maria si Elena puse la zid de baieti la Survivor Romania Ce gest au facut fetele in toiul noptii
ADVERTISEMENT

Zanni, Marius, Andrei și Albert au avut un scandal de proporții cu Maria și Elena. Cele două fete au făcut un gest care i-a deranjat foarte tare pe băieți.

Singurele fete rămase în competiția Survivor România au râs foarte tare în toiul nopții, iar a doua zi au fost puse la zid de cei patru băieți.

ADVERTISEMENT

Maria și Elena, puse la zid de băieți la Survivor România

Băieții le-au acuzat pe fete că nu-și asumă nimic și că au râs intenționat în timp ce ei dormeau. Aceștia sunt de părere că Elena și Maria caută scandaluri ca să se victimizeze la consilii.

„Aseară dormeam, mă durea capul. Eram patru inși care dormeam și ele râdeau încontinuu. S-au enervat și Albert și Andrei la un moment dat și i-am zis Mariei ‘nu mai râde, te rog frumos’, nu i-am zis nimic rău”, a declarat Zanni.

ADVERTISEMENT

Băieții nu au fost deranjați de faptul că Maria râdea foarte tare, ci de comportamentul pe care l-a avut după aceea.

„N-a tras-o nimeni la răspundere, te rog frumos, ai râs jumătate de oră, hai să dormim și noi că e târziu. E de victimizare, nu avem nimic personal cu ea”, a spus și Albert.

ADVERTISEMENT

Zanni a mai adăugat că ceea ce a fost greșit a fost faptul că fetele au plâns la consilii, după care s-au amuzat și s-au distat în baraca din camp.

„Greșit mi se pare că în consiliu bociferai, să ceri milă, să ceri voturi, plângi mereu dinainte. După consiliu râdeai încontinuu (…) Plângeți în avans, mai mult Elena ca ea te învață.

ADVERTISEMENT

Erai cea mai fericită că a plecat Sebi din competiție, el nu ți-a zis nimic de rău. Dacă voi susțineți toată competiția că suntem agresorii voștri. (…) Greșeala n-a fost că ne-ați trezit, dar râdeați de jumătate de oră, 40 de minute.

Greșeala voastră a fost că patru băieți v-au spus să nu mai râdeți. am auzit-o când a spus: ‘râzi, fată, în continuare. Ți-aș zice eu să râzi, dar râzi și singură’. La consiliu plângeți că nu mai puteți. ”, a mai spus artistul.

Marius și Andrei le critică dur pe Elena și Maria

„După ce v-a zis Zanni să râdeți mai puțin că dormeam cu toții, voi ați făcut din ambiție în continuare”, le-a spus Marius celor două concurente.

Andrei consideră că fetele exagerează și că Elena este cea care a învățat-o pe Maria să se poarte așa. „Elena i-a zăpăcit creierii. Nu mai merită respect din partea mea!

Nimeni nu le-a făcut nimic, nu și-au asumat. Au început să râdă, să cânte, un orgoliu care mă enervează”, a spus Războinicul la testimoniale.

Au început jocurile individuale, iar concurenții sunt pe cont propriu și luptă doar pentru ei. Toți vor să ajungă în marea finală și să câștige, dar numai unul singur va pleca acasă cu trofeul Survivor.

ADVERTISEMENT