Life

Maria Speranța de la Asia Express, cerută în căsătorie. Cum a reacționat Lidia Buble

Maria Speranța, fiica actriței Adrian Trandafir, a avut parte de o surpriză uriașă în ultima ediție de la Asia Express.
08.11.2021 | 08:00
Maria Speranta de la Asia Express ceruta in casatorie Cum a reactionat Lidia Buble
Maria Speranța de la Asia Express, cerută în căsătorie. Cum a reacționat Lidia Buble. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tânăra de 20 de ani a fost cerută în căsătorie în prima etapă din Iordania, acolo unde la una dintre probe cineva a oferit pentru ea mai multe cămile.

Concurenta de la Asia Express nu s-a aruncat să răspundă afirmativ și calculată a încercat să mai negocieze, asta pentru cele 10 cămile i s-au părut prea puțin.

ADVERTISEMENT

În felul acesta fiica Adrianei Trandafir, Maria Speranța, a lăsat oarecum în aer propunerea de a fi soție, vestea cererii fiind făcută publică de fosta participantă de la „Te cunosc de undeva!”.

Maria Speranța, mai aproape de nuntă. Ce reacție a avut Lidia Buble de la Asia Express

„Mi s-au oferit doar 10 cămile. Am spus că mai negociem după”, a declarat Maria Speranța la Asia Express, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Adriana Trandafir a rămas impresionată de gestul bărbatului din Iordania, la fel și ceilalți concurenți de pe Drumul Împăraților. Singura care s-a supărat a fost Lidia Buble.

Frumoasa blondină s-a arătat contrariată de gestul localnicului, asta pentru că nu se aștepta ca altcineva să se mărite înaintea ei.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a declarat în repetate rânduri că vrea să se așeze la casa ei, în prima parte a emisiunii Asia Express Connect-R fiind cel care i-a cerut mâna.

„Înaintea mea. Vai! Sunt neagră de supărare acum”, a spus Lidia Buble, bineînțeles în spirit de glumă, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble, gata să se căsătorească. Ce a declarat concurenta de la Asia Express

În ultima perioadă fosta iubită a lui Răzvan Simion le arată fanilor din social media că este o adevărată gospodină, gata să se căsătorească cu cel care o cere de soție.

Lidia Buble a gătit recent o ciorbă pentru a-i impresiona pe bărbați, dar din păcate, nu același lucru s-a întâmplat cu femeile, care au criticat-o dur pentru ar fi pus mult ulei în compoziție.

Cu toate acestea vedeta consideră că are toate atuurile necesare să se mărite, asta și pentru că de câteva luni are un partener de viață. Artista se iubește cu actorul cubanez Harlys Becerra.

ADVERTISEMENT