Life

Maria Speranța de la Asia Express, clipe grele. A fost nevoie de intervenția medicilor. Adriana Trandafir, în lacrimi când și-a văzut fiica

Maria Speranța, fiica actriței Adriana Trandafir, a trecut prin momente neplăcute în ultima ediție de la Asia Express 4.
05.10.2021 | 22:23
Maria Speranta de la Asia Express clipe grele A fost nevoie de interventia medicilor Adriana Trandafir in lacrimi cand sia vazut fiica
Maria Speranța de la Asia Express, clipe grele. A fost nevoie de intervenția medicilor. Adriana Trandafir, în lacrimi când și-a văzut fiica. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tânăra a ajuns pe mâna medicilor, după ce a acuzat o stare de rău. Situația concurentei de pe Drumul Împăraților a făcut-o pe mama sa, Adriana Trandafir, să lăcrimeze.

Fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva!” a fost extrem de afectată de întreaga situație, Irina Fodor având un anunț neașteptat pentru actriță.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost nevoită să stea cu gândul la fiica sa în timp ce a continuat de una singură cursa și misiunea pe care o avea de îndeplinit în ziua respectivă la Asia Express 4.

Maria Speranța, pe mâna doctorilor. Ce a pățit fiica Adrianei Trandafir la Asia Express

„Trebuie să vorbim despre o altă problemă care a apărut, și anume starea de sănătate a Mariei Speranța care nu se simte tocmai bine.

ADVERTISEMENT

Doctorul îi face o perfuzie, are tensiunea foarte mică… și din cauza asta Adriana va face primele misiuni singură”, a anunțat prezentatoarea de la Antena 1.

Fiica și colega de echipă a Adrianei Trandafir a fost nevoită să stea departe de concursul de pe Drumul Împăraților pentru că medicii i-au făcut câteva perfuzii.

ADVERTISEMENT

Din păcate, tensiunea arterială i-a scăzut foarte mult și acest lucru a dus la problemele de sănătate care i-au dat dureri de cap în Turcia. Oboseala și stresul și-au pus amprenta asupra tinerei destul de mult.

„Am fost puțin neliniștită, pe urmă am fost agitată. E normal să fiu disperată și e normal să fiu așa, mai ales că trebuia să fim nominalizate la plecările în misiune”, a declarat Adriana Trandafir.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, Elwira, soția lui Mihai Petre, a precizat că simte prin ce trece concurenta de la Asia Express, care deși nu știe prea multe despre fiica sa, trebuie să meargă mai departe cu misiunea.

Adriana Trandafir, singură la misiunea de la Asia Express 4

Așa cum a anunțat Irina Fodor încă de la începutul probei din ediția de marți, 5 octombrie 2021, actrița Adriana Trandafir a plecat în misiune singură, fără partener de echipă.

Vedeta a fost nevoită să ia taurul de coarne și să se descurce pe Drumul Împăraților, mai ales că probele erau aflate de concurenți pe parcurs, prin mesaje.

În cele din urmă lucrurile s-au așezat foarte frumos pentru cele două care au avut parte de o întâlnire surpriză în timpul cursei de la Asia Express.

ADVERTISEMENT