Life

Maria Speranța de la Asia Express, imagine rară alături de tatăl ei. Cum arată soțul Adrianei Trandafir

Maria Speranța de la Asia Express a postat o imagine rară alături de tatăl ei. Iată cum arată soțul Adrianei Trandafir.
02.11.2021 | 19:05
Maria Speranta de la Asia Express imagine rara alaturi de tatal ei Cum arata sotul Adrianei Trandafir
Maria Speranța de la Asia Express, imagine rară alături de tatăl ei. Cum arată soțul Adrianei Trandafir. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria Speranța de la Asia Express a postat o fotografie rară cu tatăl ei. Tânăra s-a fotografiat alături de soțul Adrianei Trandafir, iar fanii au fost uimiți, întrucât aceasta apare rar în astfel de ipostaze.

Fiica Adrianei Trandafir a ajuns să fie foarte apreciată de internauți după participarea la emisiunea de la Antena 1. Ea și mama ei fac echipă în sezonul patru, iar tânăra este foarte urmărită pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Maria Speranța de la Asia Express, imagine rară alături de tatăl ei. Așa arată soțul Adrianei Trandafir

Maria Speranța a postat o imagine rară cu tatăl ei, soțul Adrianei Trandafir. Concurenta de la Asia Express a devenit și mai cunoscută de când a acceptat provocarea de a participa la îndrăgitul reality show

Fiica cunoscutei actrițe este foarte apreciată pentru ambiția și determinarea de care dă dovadă pe Drumul Împăraților. Chiar și atunci când întâmpină obstacole, Maria Speranța merge înainte alături de mama ei.

ADVERTISEMENT

Recent, Maria Speranța a postat o imagine în care apare alături de tatăl ei, Bogdan, bărbatul cu care Adriana Trandafir este căsătorită de 23 de ani.

Se pare că tânăra are o relație foarte bună cu ambii părinți. Ea și tatăl ei s-au pozat cu un dovleac de Halloween, iar în dreptul imaginii ea a scris „Fata lui tata”.

ADVERTISEMENT
Maria Speranța și tatăl ei
Maria Speranța și tatăl ei, ipostază rară pe rețelele sociale. Sursa foto: Instagram

În 2018, Adriana Trandafir și soțul ei au aniversat nunta de porțelan, adică 20 de ani de la căsătorie. La momentul respectiv, actrița a scris un mesaj emoționant.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că a îngăduit ca Bogdan să facă parte din acest miracol!”, a transmis atunci concurenta de la Asia Express.

ADVERTISEMENT

În trecut, Adriana Trandafir a trecut prin momente grele. Actrița a pierdut custodia fiului său cel mare, Ștefan Bogrea, atunci când acesta avea doar 7 ani.

Adrianei Trandafir i-a părut întotdeauna rău că nu i-a putut fi alături băiatului ei atunci când era copil. În prezent, tânărul are 30 de ani, iar îndrăgita actriță e foarte mândră de el.

Ce a spus Maria Speranța despre participarea la Asia Express

Maria Speranța și Adriana Trandafir au fost convinse încă de dinainte de filmările pentru Asia Express că vor avea parte de o experiență inedită. Tânăra și-a promis că va încerca de fiecare dată să treacă peste orice obstacol, oricât de greu ar fi.

„Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot.

Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite. O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor.

Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercițiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere”, spunea Maria Speranța înainte de a porni în aventura Asia Express.

ADVERTISEMENT
Tags: