Life

Maria Speranța, urlete de durere. Ce a pățit concurenta de la Asia Express

Maria Speranța s-a accidentat la Jocul pentru Amuletă și a avut nevoie de îngrijiri medicale.
01.11.2021 | 07:34
Maria Speranta urlete de durere Ce a patit concurenta de la Asia Express
ADVERTISEMENT

Adriana Trandafir s-a speriat cumplit când a auzit urletele de durere ale fiicei sale. Tânăra s-a accidentat la Jocul pentru Amuletă și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urmă cu două săptămâni și  Adriana Trandafir s-a accidentat destul de grav.

Trei cupluri s-au luptat pentru un avantaj în următoarea misiune și pentru cei 1.000 de euro în ultima etapă din Georgia. Cei mai rapizi au fost Mihai și Elwira Petre.

ADVERTISEMENT

Maria Speranța, urlete de durere. Ce a pățit concurenta de la Asia Express

Clipe grele pentru Adriana Trandafir și Maria Speranța. Fiica actriței s-a accidentat la Jocul pentru Amuletă și a început să urle de durere. Mama sa a suportat cu greu țipetele fetei. Aceasta și-a prins mâna sub un vas foarte greu de lut pe care trebuia să-l care.

Mâna a început să-i sângereze și medicii au fost nevoiți să intervină.

“Am simțit că m-am lovit, eram conștientă că m-am lovit, vedeam sânge pe mână, dar am spus eu refuz să simt și am plecat cu mâinile așa”, a spus Maria Speranța, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

“Te rog să te potolești! Nu vreau să mor aici pentru nimic”, i-a transmis imediat Adriana Trandafir.

Adriana Trandafir a fost extrem de afectată după ce și-a auzit fiica țipând și a vrut să o ajute. Și-a dat însă seama că nu poate să facă nimic și a izbucnit în lacrimi.

ADVERTISEMENT

“Țipătul ei a fost atât de sfâșietor pentru mine! Este cumplit să-ți auzi copilul sfâșiat de durere, țipând, și tu să nu poți să faci nimic”, a declarat Adriana Trandafir, marcată de evenimentul neplăcut.

“A avut noroc că degetul nu era fracturat”, a spus Elwira Petre.

“Eu n-am văzut-o niciodată așa pe Maria Speranța, acum era un alt om”, a declarat și Mihai Petre.

ADVERTISEMENT

Cine a câștigat Jocul de Amuletă

Trei cupluri au luptat pentru cei 1000 de euro și un avantaj la proba următoare în ultima etapă desfășurată în Georgia. Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și Francesco, Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost echipele care s-au calificat în cursa pentru amuletă. După mai multe probe dificile, cei mai rapizi au fost din nou Mihai Petre și soția sa.

ADVERTISEMENT