Life

Maria de la Survivor România a rupt tăcerea după eliminare: „Noi nici măcar nu vorbeam unul cu altul”

30.03.2021 | 11:23
Maria de la Survivor Romania a rupt tacerea dupa eliminare Noi nici macar nu vorbeam unul cu altul
Maria de la Survivor România, primele impresii după eliminare. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria de la Survivor România a rupt tăcerea după ce a fost eliminată din competiție. Războinica a părăsit concursul filmat în Republica Dominicană în ediția din 28 martie.

Bruneta a fost cea mai puțin votată de telespectatori, fiind nominalizată alături de Melina, Albert, Sindy, Marius și Starlin.

ADVERTISEMENT

Concurenta a vorbit despre parcursul ei în competiție, dar și care este adevărul despre strategiile care se făceau în tabăra albaștrilor, aceasta fiind acuzată că a pus la cale multe evenimente pe insulă alături de grupul ei.

Maria de la Survivor România neagă strategiile de grup

Maria a spus că, deși era foarte apropiată de anumite persoane precum Mellina și Starlin, nu a a vorbit cu ei în ultimele consilii despre cum să nominalizeze pentru a-și salva pielea.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a vorbit într-un interviu la Ștafeta mixtă despre Survivor România și l-a surprins pe Alex Nedelcu, fost concurent de la Exatlon, care i-a spus că nu ar fi fost deloc greșit să își facă o alianță cu Mellina și Starlin în competiție.

„În ultimele consilii noi nici măcar nu vorbeam unul cu altul, eu cu Mellina, Starlin și Sorin. Și oamenii noi, toată lumea l-a votat pe Albert și au spus și de ce. Încerca să își caute locul. Noi nu am avut discuții. Nu au existat discuțiile astea”, a declarat Maria Hîngu de la Survivor România pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Văd echipa împărțită în două”

„Nu știu ce se întâmplă acasă. Văd echipa împărțită în două după ultimele consilii. S-a văzut în ultimele trei consilii exact cum s-a votat. Nu neapărat din partea noastră, ci din partea lui Andrei, Marius și Sindy”, a mai spus Maria.

Maria Hîncu a fost una dintre cele mai bune concurente din echipa Războinicilor, însă în ultima vreme parcursul ei în competiție a lăsat de dorit în ochii telespectatorilor, fanii emisiunii nefiind de acord cu apropierea ei de Mellina.

ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 25 de ani, pasionată de baschet, a intrat în competiție pentru a-și depăși limitele, după cum chiar ea a declarat în videoclipul de prezentare, însă n-a reușit să își îndeplinească scopul de a ajunge în marea finală.

 

ADVERTISEMENT