Life

Maria Tonciu spune tot adevărul, după 10 ani de la despărțirea dintre Andreea și Nicolae Mitea: “De la început nu am fost de acord cu această relație”

Maria Tonciu, dezvăluiri picante despre fosta relația dintre Andreea și Nicolae Mitea: "De la început nu am fost de acord cu această relație"
26.06.2024 | 00:28
Maria Tonciu spune tot adevarul dupa 10 ani de la despartirea dintre Andreea si Nicolae Mitea De la inceput nu am fost de acord cu aceasta relatie
Maria Tonciu spune tot adevărul despre Andreea și Nicolae Mitea. Foto: captură video Youtube/ Instagram
ADVERTISEMENT

Maria Tonciu a a rupt tăcerea despre fosta relație a fiicei sale. Ea explică de ce nu l-a agreat pe Nicolae Mitea, vechiul iubit al Andreei.

Maria Tonciu spune tot adevărul, după 10 ani de la despărțirea dintre Andreea și Nicolae Mitea

Maria Tonciu, mama celebrei Andreea Tonciu, și-a spus părerea sinceră despre relația pe care a avut-o Andreea Tonciu, cu fostul partener, Nicolae Mitea. De ce nu a fost de acord ca cei doi să rămână împreună?

ADVERTISEMENT

Invitată la emisiunea „În Oglindă”, Maria Tonciu a făcut dezvăluiri emoționante despre experiențele prin care a trecut de-a lungul vieții, dar a vorbit și despre fiica ei, Andreea Tonciu.

Mama Andreei Tonciu recunoaște că, încă din prima zi, nu l-a primit pe Nicolae Mitea în familia ei. Ea nu considera că acesta aducea vreo valoare în viața fetei sale. Mai mult, Andreea și Nicolae se certau frecvent din cauză că bărbatul îi era infidel.

ADVERTISEMENT

„Nu am fost niciodată de acord cu această relație, nu am vrut să stea lângă el din prima zi. Atâta timp cât un om nu are un servici, mi se pare incredibil să stai să îți faci o familie cu un om care nu muncește. Îl vedeam inutil în viața fiicei mele.

În momentul în care ei se certau din diverse motive, din câte știți, el o înșela foarte mult pe Andreea. Cred că ăsta a fost motivul de ceartă și de discuții la ei, faptul că ea îi reproșa foarte mult de ce s-a întâmplat, de ce i-a făcut”, a spus Maria, în cadrul interviului.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu mărturisește adevăratul motiv pentru care a renunțat la verighetă

De când Andreea Tonciu și actualul soț nu mai poartă verighetele, au apărut tot felul de speculații cum că urmează o despărțire. Ei bine, vedeta are un motiv întemeiat pentru care a renunțat la verighetă, dar și la inelul de logodnă. De ce poartă alt inel?

“Nu este un inel de la soțul meu. Inelul acesta este cumpărat de mama mea, pentru că ea călătorește foarte mult și se duce pe vase de croazieră. Pe fiecare vas de croazieră există magazin cu bijuterii și mamei mele îi plac foarte mult diamantele și mi-a luat acest inel cu diamante, care arată spectaculos și îmi place foarte mult. Tot timpul îl port.

ADVERTISEMENT

Nu observi că nu am verigheta și inelul de logodnă? Nu m-am despărțit de Daniel, Doamne ferește. Știi ce s-a întâmplat cu verigheta? Mi-a rămas mică, pentru că m-am îngrășat și nu am dus-o la magazin să mi-o fac mai mare. Crede-mă că nici modelul nu îmi mai place și nici inelul de logodnă nu îmi mai place”, a declarat Andreea Tonciu, pentru WOWbiz.

Andreea spune că iubirea nu stă într-o verighetă și nici într-un act oficial. Pentru ea, actul de căsătorie nu are o valoare prea mare, subliniind că dacă lucrurile nu mai merg, poți oricând să divorțezi.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Tragedia care a șocat România. E înfiorător prin ce a trecut fata ucisă...
Tragedia care a șocat România. E înfiorător prin ce a trecut fata ucisă de urs
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși