O celebră bloggeriță de la noi s-a făcut de râs pe Instagram cu postarea asta: ”Vai, ești dizgrațioasă, zău!” – Foto

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/07/2020, 15:00
O celebră bloggeriță de la noi s-a făcut de râs pe Instagram cu postarea asta: ”Vai, ești dizgrațioasă, zău!” – Foto
Maria Vigheciu. Foto Instagram

Maria Vigheciu este una dintre cele mai cunoscute voci feminine de pe platformele sociale. După ce a devenit cunoscută, ea a apelat la intervențiile estetice.

Un clip în care influencer-ul apare în timp ce se rujează a fost intens criticat de fani, care nu i-au apreciat deloc conținutul.

Motivul? Buzele mult prea mărite de medicul chirurg i-a făcut pe admiratorii ei de pe Instagram să îi transmită câteva cuvinte care nu sunt tocmai de laudă.

Maria Vigheciu, influencer cu multe comentarii negative

De când și-a mărit buzele în mod excesiv, Maria Vigheciu este dur criticată de admiratorii ei pe rețelele de socializare. ” Ce bot de rață ai! Și urechi de elefant! Ești urâtă râu.”, ” Zic să iei mai bine o bidinea și să dai cu lipgloss pe toata fața. Si un lipici la tub pentru sprâncene.”, ” Vai, ești disgratioasa, zau!”, i-au scris câțiva dintre fani.

 

View this post on Instagram

 

issa hot chocolit 🍫 @fentybeauty

A post shared by MARIA VIGHECIU. (@mariavigheciu) on

Maria Vigheciu are peste 200 de mii de admiratori pe Instagram și a devenit cunoscută în online cu blogul ei, în care povestea despre experiența sa de mamă tânără. La început, influencer-ul scria doar despre și pentru mămici, însă de îndată ce a devenit cunoscută a început să abordeze și alte subiecte, precum make-up sau produse cosmetice.

Ea apărut chiar și în câteva spoturi publicitare și este chemată des la evenimentele mondene din Capitală. De asemenea, Maria Vigheciu a apărut și în câteva emisiuni televizate, plus că a oferit câteva interviuri mai multor site-uri cunoscute din România.

Tânăra a rămas însărcinată la 19 ani, s-a căsătorit și apoi a divorțat de tatăl copilului ei. ” Am mers înainte și mi-am schimbat convingerile pe drum. Din idealul de familie, mi-am redefinit tot traseul și am ajuns confrunt singura cu “capcanele” parenting-ului.

Acum, după atâta timp, pot spun nu mi-a fost ușor deloc, dar frumusețea vieții înseamnă înțelegem suntem suma alegerilor noastre, așa nimic din toate astea nu mai sperie acum. Au trecut aproape 3 ani de când am ales divorțez, iar obstacolele peste care am trecut par atât de mici, deși la vremea lor erau gata dãrâme. Așa revin: am mers înainte și așa sfătuiesc pe toate faceți asta. Dacă sunteți în povestea greșită, este doar din cauza voastră, pentru complaceți.

Aveți puterea schimbați orice. Azi am ales las în inima mea, pentru am primit un mesaj în care o urmăritoare îmi spunea sunt cea mai tare, cât de puternică sunt și de optimistă, dar Dumnezeu îmi e martor am avut momente în care am fost în niște stări de nerecunoscut. Și niciuna din ele nu a ajuns pe Instagram.

Vreau știți susțin, meritați trăiți o viață frumoasă și liniștită și puterea de a vă oferi lucrurile astea singure stă în mâinile voastre. Exista viață după divorț și am decis vorbesc liber despre asta.”, a scris, la un moment dat, pe Instagram, Maria.

Închide ×