Life

Cine este Maria Vornicu, una dintre cele 10 ispite de la Insula Iubirii. Care este atuul șatenei

Maria Vornicu este una dintre cele 10 ispite ale emisiunii „Insula Iubirii”, moderată de Radu Vâlcan. Frumoasa concurentă este pregătită de această provocare.
14.03.2022 | 19:17
Cine este Maria Vornicu una dintre cele 10 ispite de la Insula Iubirii Care este atuul satenei
Cine este Maria Vornicu, ispită la Insula Iubirii. Șatena adoră să călătorească. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ispita de la Antena 1 este frumoasă, inteligentă și pasionată de călătorii. Șatena este convinsă că are toate atuurile necesare pentru că a experimentat foarte multe relații amoroase din care a învățat lucruri extraordinare.

Cine este Maria Vornicu, ispită la Insula Iubirii. Șatena adoră să călătorească

Tânăra în vârstă de 37 de ani se descrie ca fiind o femeie puternică, sigură pe sine și care știe exact cum să se impună. În plus, ispita de la Insula Iubirii este ferm convinsă că ofere totul atunci când cel de lângă ea știe să ceară.

ADVERTISEMENT

A iubit, a fost iubită, a înşelat și a fost înşelată la rândul ei, lucru despre care spune că o va ajuta pe parcursul show-ului de la Antena 1. Maria Vornicu consideră că acesta este cel mai mare avantaj al său în competiție.

„Cred că o să fie palpitant, incitant, altceva. Sunt aici și vreau să iau tot ce pot să iau de aici”, a declarat Maria Vornicu de la Insula Iubirii, emisiunea de la Antena 1 ce va avea premiera în curând.

ADVERTISEMENT

Insula Iubirii, un nou sezon. Emisiunea este moderată de Radu Vâlcan

Noul sezon al emisiunii Insula Iubirii a fost deja filmat și urmează să le aducă telespectatorilor o mulţime de surprize. Reality show-ul prezintă celor de acasă noi poveşti de viaţă, mai multe ispite și locaţii diferite.

De asemenea, provocările sunt la ordinea zilei în cele două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă. Este vorba de un spațiu care îi va găzdui pe cei care au ales să-și testeze relația amoroasă.

ADVERTISEMENT

Dacă concurenții vor rămâne în continuare alături de partenerii lor de viață sau vor cădea tentației vom afla în curând la Insula Iubirii, numai la Antena 1. Emisiunea revine cu sezonul cu numărul 6.