News

Marian a dispărut în urmă cu cinci zile. Tânărul plecase să se distreze într-un club din Germania

Marian Olteanu, un tânăr în vârstă de 24 de ani a dispărut în urmă cu cinci zile după ce telefonul i s-a închis brusc. Poliția nu are nicio pistă.
08.02.2023 | 23:01
Marian a disparut in urma cu cinci zile Tanarul plecase sa se distreze intrun club din Germania
Marian bărbatul dispărut în Germania. Foto: All-in.de
ADVERTISEMENT

Poliția îl caută pe bărbat după 5 zile, însă acesta e de negăsit. Ultima oară tânărul plecase la un club din orașul Kempten, pentru a se distra alături de mai mulți prieteni, însă ultima oară i-a trimis un apel iubitei sale în jurul orei 1 noaptea.

Marian Olteanu a dispărut după ce a plecat în club în Germania

Bărbatul locuia în orașul german Kempten, din landul Bavaria și se îndrepta spre clubul de noapte Parktheater din centrul orașului, alături de doi prieteni, conform iubitei sale. Potrivit all-in.de, Marian a fost ultima oară on-line la ora 1:28 noaptea, după care semnalul la telefonul său a dispărut.

ADVERTISEMENT

”Marian a fost online ultima dată la ora 1:28 a.m. a zilei de sâmbătă, apoi telefonul său s-a oprit”, a precizat Julia, iubita tânărului. Marian era angajat la un otel de lângă Ofterschwang, stațiune frecventată de iubitorii sporturilor de iarnă.

Evident, bărbatul trebuia să ajungă la muncă sâmbătă și nu a ajuns niciodată, iar polițiștii au reușit să-i localizeze telefonul doar până la ora 1:30 noaptea. ”Poliția i-a putut localiza ultima dată semnalul telefonului său de la antena de transmisie de deasupra Parktheater, apoi i-a pierdut urma”, a mai transmis iubita tânărului.

ADVERTISEMENT

Martorii spun că bărbatul se afla într-o stare avansată de ebrietate atunci când a părăsit clubul și nu se știe dacă era îmbrăcat corespunzător atunci când a ieșit din clubul pe care îl vizitase alături de prietenii săi.

În condițiile în care nimeni nu știe ce ar fi putut să pățească Marian, mama sa e disperată la cinci zile de la dispariția fiului său. Jurnaliștii din Germania au precizat că polițiștii au făcut un apel public pentru a-l găsit pe tânăr, însă nu au apelat la câini pentru a-l căuta pe acesta pentru că nu a fost posibilă momentan stabilirea unei zone de căutare.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea polițiștii au efectuat căutări în zona orașului Kempten și în împrejur, fără succes. Prietenii și colegii de serviciu ai bărbatului s-au alăturat acestui demers de căutare al lui Marian, însă momentan fără succes.

Potrivit poliției din Kempten, Marian avea aproximativ 1,75 m înălțime, o greutate în jur de 80 kg, păr șaten tuns scurt. Autoritățile au menționat că Marian purta o barbă plină și, în momentul dispariției, purta o pereche de pantaloni de culoare verde-măsliniu și un tricou închis la culoare.

ADVERTISEMENT

Polițiștii consideră că Marian s-ar putea afla ”într-o situație de neputință”, astfel că oamenii legii solicită informații de la martori cu privire la locul unde s-ar putea afla bărbatul, cu apelare la numărul de telefon 0831/9909-2140 sau apelând numărul unic de urgență 110. ”Dacă Marian ar fi rămas undeva, ne-ar fi contactat deja, iar acum este dispărut de aproape trei zile”, a explicat Julia, iubita lui Marian.

ADVERTISEMENT