News

Marian Ceaușescu, scandal cu Ioana Băsescu: ”Sunteți o hoață”. Video

Cunoscutul protestatar Marian Ceaușescu a fost implicat într-un nou scandal. Acesta a luat-o în vizor, joi, pe Ioana Băsescu, prezentă la Înalta Curte de Casație și Justiție.
14.04.2022 | 23:17
Marian Ceausescu scandal cu Ioana Basescu Sunteti o hoata Video
Marian Ceaușescu, către Ioana Băsescu: ”Sunteți o hoață!” Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Băsescu a ajuns, joi, la Înalta Curte de Casație și Justiție din București. Nu a dorit să facă declarații presei, însă a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută la ieșirea din instituție.

Marian Ceaușescu, către Ioana Băsescu: ”Sunteți o hoață!”

Zi extrem de grea pentru fiica fostului președinte Traian Băsescu, Ioana Băsescu. Aceasta a fost prezentă joi la Instanța Supremă pentru a da declarații în dosarul privind finanțarea campaniei prezidențiale a tatălui ei, proces în care ar trebui să apară în fața judecătorilor și Elena Udrea, care este însă arestată în Bulgaria.

ADVERTISEMENT

La ieșirea de la audieri, Ioana Băsescu a fost luată în colimator de protestatarul Marian Ceaușescu.

Acesta a numit-o ”hoață” și a întrebat-o dacă nu plănuiește să fugă din țară precum ”prietena” ei Elena Udrea.

ADVERTISEMENT

”Doamna Ioana, sunteți o hoață. Nu v-a pregătit drumul să fugiți? O să fugiți din țară precum prietena dvs. de hoție, Elena Udrea? Ce spuneți că tatăl dvs. a fost declarat sifonarul securității.

I-a venit și mașina borfașei Ioana Băsescu, o hoață. Ați furat toată viața, măi, hoațo. Dă banii înapoi, hoațo! Viitoarea pușcăriașă, Ioana Băsescu”, a strigat Ceaușescu, pe stradă.

ADVERTISEMENT

Ioana Băsescu, condamnată în primă instanță la 5 ani de închisoare cu executare

Magistrații ICCJ au decis să amâne mai bine de o lună apelul la procesul în care Elena Udrea și Ioana Băsescu au fost condamnate în primă instanță la 8, respectiv 5 ani de închisoare pentru finanțarea ilegală a campaniei lui Traian Băsescu din 2009.

Decizia a avut la bază faptul că Elena Udrea este în arest preventiv în Bulgaria și nu a putut fi audiată nici prin videoconferință.

ADVERTISEMENT

În acest dosar, fiica lui Băsescu, Ioana, a primit 5 ani de închisoare cu executare pentru trei fapte de corupție.

Următorul termen în acest dosar a fost stabilit pentru 26 mai. Atunci, vor fi audiați 4 martori, dintre care unul va fi adus cu mandat în fața instanței.

ADVERTISEMENT
Tags: