Fotbal intern

Marian Copilu a fost la hotel la jucătorii CFR-ului. „E bine că a revenit alături de noi!”

08.10.2018 | 19:25
Marian Copilu a fost la hotel la jucatorii CFRului E bine ca a revenit alaturi de noi

Este tot mai aproape revenirea oficială a lui Marian Copilu în funcție executivă la CFR Cluj. FANATIK.RO a aflat că Marian Copilu a fost la hotelul din Berceni unde a fost cazată echipa înainte de meciul din week-end de la Giurgiu. Asta vine în contextul în care, așa cum anunța FANATIK în exclusivitate acum o săptămână, Iuliu Mureșan a fost demis din funcția de președinte al CFR Cluj.

Marian Copilu încă nu e decis sută la sută să se reîntoarcă în Gruia, cel care insistă foarte mult fiind Neluțu Varga. Omul care gestionează finanțele CFR-ului crede că a făcut o greșeală când l-a lăsat pe Copilu să plece la puțin timp de la începutul sezonului.

Marian Copilu i-a încurajat pe jucătorii CFR-ului la rugămintea lui Varga

Marian Copilu a fost surprins de camerele tv

în loja oaspeților la Astra – CFR Cluj. Erau acolo Marian Băgăcean, contabilul lui Varga, și, teoretic, șeful de la CFR, dar și Eugen Trică sau Ioan Ivașcu, juristul de la echipă și omul care s-a ocupat de multe contracte.

Marian Copilu (primul din stânga) a fost la Giurgiu la primul meci al CFR-ului după ce părăsise echipa alături de Edi Iordănescu
Marian Copilu (primul din stânga) a fost la Giurgiu la primul meci al CFR-ului după ce părăsise echipa alături de Edi Iordănescu

Ceea ce nu se știe este că Marian Copilu fusese în prealabil la hotel, la jucători, pentru a-i încuraja și a le ridica moralul după cutremurele de la echipă din ultima perioadă. Din informațiile FANATIK.RO, Marian Copilu a cedat în cele din urmă rugăminților lui Neluțu Varga, care i-a transmis că echipa are nevoie de un mesaj din partea sa.

Țucudean și Deac au salutat revenirea lui Marian Copilu

Iar cuvintele lui Copilu au avut efect asupra jucătorilor. Campioana a bătut la Giurgiu, iar reacțiile jucătorilor de după partidă au deconspirat apropiata reîntoarcere (și în acte) a lui Copilu la CFR Cluj. „Oamenii care au făcut performanță trebuie să fie alături de club. Domnul Copilu ne-a purtat noroc, am câștigat! Marian este un băiat extraordinar, a fost omul dintre conducere și echipă. Ne-a oferit tot ce am avut nevoie pentru a ne simți fotbaliști. Noi trebuie să ne gândim acum doar la fotbal”, a declarat Țucudean.

Marian Copilu a revenit alături de noi şi e important că acum avem linişte şi lucrurile merg pe un drum bun. Noi trebuie să ne facem treaba pe teren, nu joacă domnul Copilu”, a spus și Ciprian Deac, unul dintre liderii vestiarului.