Sport

O legendă a Craiovei Maxima contestă numirea lui Marian Copilu la Universitatea: „Ce are în plus față de Sorin Cârțu?”

Rodion Cămătaru consideră că numirea lui Marian Copilu în funcția de președinte al Universității Craiova este o jignire la adresa fostelor glorii ale Craiovei Maxima și a lui Sorin Cârțu.
19.01.2022 | 16:14
O legenda a Craiovei Maxima contesta numirea lui Marian Copilu la Universitatea Ce are in plus fata de Sorin Cartu
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Marian Copilu este noul președinte al Universității Craiova și are mână liberă de la patronul Mihai Rotaru să se ocupe de clubul din Bănie.

Fostul președinte al lui CFR Cluj și-a intrat deja în pâine și s-a întâlnit cu Laurențiu Reghecampf și jucătorii olteni, însă nu toată lumea privește cu ochi buni venirea lui Marian Copilu, iar cel mai puternic contestatar de până acum este Rodion Cămătaru.

ADVERTISEMENT

Rodion Cămătaru nu vede cu ochi buni „transferul” lui Marian Copilu la Craiova: „Ce mari realizări a avut la CFR Cluj?”

Fostul mare jucător al Craiovei Maxima nu este deloc mulțumit de decizia lui Mihai Rotaru de a-l numi pe Marian Copilu președintele Universității Craiova și consideră că este o jignire la adresa lui Sorin Cârțu.

„Întreb și eu că nu știu. Marian ăsta a jucat fotbal pe undeva? Mă refer la nivel de Divizia B sau C? Că la A nu a jucat sigur, de lucrul ăsta sunt abosulut sigur. Cu ce este mai bun Marian Copilu față Sorin Cârțu?”, a spus Cămătaru pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Fostul mare atacant continuă atacul la adresa lui Mihai Rotaru și e de părere că nu sunt respectate gloriile clubului:„Dacă nici Sorin nu se pricepe la fotbal, atunci cine? Mă doare situația pentru că văd și eu ce se întâmplă prin club cu foștii mei colegi”.

Rodion Cămătaru: „E un mesaj că a venit timpul pensionării celor din Craiova Maxima, nu?”

Rodion Cămătaru e convins că Mihai Rotaru a vrut să transmită un mesaj clar prin această decizie: „Funcții mai mult de decor, iar acum numirea asta a lui Marian Copilu în funcția de președinte executiv, sună de parcă e un mesaj că a venit timpul pensionării celor din Craiova Maxima, nu? Păi acum din Craiova Maxima așa cum vreți să vă credeți s-a ajuns în Craiova Minima”.

ADVERTISEMENT

Cămătaru sare în apărarea fostului său coleg, Sorin Cârțu, care din punctul său de vedere are mai mult o funcție onorifică: „Ce mai fac maximii noștri prin club? Pe Sorin ce îl vor pune să facă: președinte mediatic? Vorbitor cu presa? Nu vreau să mă cert cu nimeni, dar eu cam așa văd lucrurile”.

Deși mulți îl consideră pe Marian Copilu principalul „vinovat” la câștigarea a patru titluri consecutive cu CFR Cluj, Rodion Cămătaru vede lucrurile cu totul diferit: „Ce mari realizări a avut Marian Copilu la CFR Cluj și este el mai bun ca Sorin? Voi credeți că Marian Copilu a câștigat campionatele pe la CFR Cluj? Nu cumva Dan Petrescu?”.

ADVERTISEMENT

Rodion Cămătaru nu se lasă păcălit de Mihai Rotaru: „S-a dorit să dea că vezi Doamne lucrurile se vor schimba”

În opinia sa, Mihai Rotaru a vrut să lase impresia că nu se va mai implica în viața echipei și a predat hățurile către Marian Copilu:

„Hai să fim serioși! Aici cred că s-a dorit să se dea că vezi Doamne lucrurile se vor schimba, dar stați liniștiți că tot Mihai Rotaru va rămâne în club jupânul numărul unu. Eu oricum mă duceam pe la meciuri doar așa că să mă mai văd cu foștii mei colegi”.

Universitatea Craiova a mai renunțat la un jucător înainte de derby-ul cu Rapid, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate că Mihai Bălașa a semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 3,45 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT