Sporturi

Marian Drăgulescu are probleme cu inima! Ce au decis medicii

28.05.2018 | 20:04
Marian Dragulescu are probleme cu inima Ce au decis medicii

Marian Drăgulescu trebuia să fie prezent la Campionatul Mondial de gimnastică din Croaţia, însă sportivul de 37 de ani nu a mai făcut deplasarea. Medicii de la Centrul Naţional de Medicină Sportivă i-au descoperit unele afecţiuni cardiace şi i-au recomandat să efectueze un consult de specialitate.

“EKG-ul a ieşit modificat. Medicii au descoperit nişte aritmii, motiv pentru care mi-au recomandat un consult de specialitate. Nu mi s-a eliberat avizul medical pentru a putea participa la competiţii. Am fost deja la un spital privat, considerat a fi cel mai bun în materie de probleme cardiologice. Am fost monitorizat cu un holter. La al doilea EKG pe care l-am făcut acolo, lucrurile au ieşit normal. Doctorii încă nu s-au pronunţat asupra unui diagnostic clar. S-a luat în calcul chiar realizarea unei ablaţii, dar momentan nu se ştie exact dacă voi face sau nu această intervenţie, care nu este una complicată. Ca urmare a acestor probleme, nu am primit avizul medical de a concura la Cupa Mondială din Croaţia. Era un concurs la care eu mi-aş fi dorit să fiu prezent, dar, deocamdată, mai importantă este sănătatea”, a declarat Marian Drăgulescu pentru Telekom Sport.

Marian Drăgulescu, probleme cu inima şi înainte de JO de la Rio?

Marian Drăgulescu a acuzat unele probleme cu respiraţia înainte de Jocurile Olimpice de Rio de Janeiro din 2016. “Aveam senzaţia de sufocare în timpul în care executam exerciţiul la sol. Ştiu că era vorba de un astm”, a mai precizat gimnastul de 37 de ani. Marian Drăgulescu a câştigat trei medalii olimpice, una de argint şi două de bronz, toate la ediţia de la Atena din 2004. În plus, sportivul a mai cucerit opt titluri mondiale şi zece europene.

Marian Drăgulescu are probleme cu inima
Marian Drăgulescu are probleme cu inima