Life

Marian Drăgulescu, față în față cu Denise Rifai: “V-ați bătut copiii? Este abuzul o practică în gimnastica românească?”

16.04.2021 | 15:04
Marian Dragulescu fata in fata cu Denise Rifai Vati batut copiii Este abuzul o practica in gimnastica romaneasca
ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu, gimnastul de aur al României, este următorul invitat al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Sportivul o să răspundă celor mai incomode întrebări cu referire la viața personală și la momentele dificile traversate în cariera sportivă și nu numai.

De-a lungul impresionantei cariere sportive, multiplul campion la gimnastică Marian Drăgulescu, în vârstă de 40 de ani, este deținătorul unui palmares impresionant, fiind cel mai medaliat român din toate timpurile.

ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu a obținut până în prezent nu mai puțin de 300 de medalii, 31 dintre ele fiind titluri obținute la marile competiții: 3 medalii la Olimpiade, 18 la  Europene și 109 medalii la Mondiale.

De asemenea, de numele său se leagă  “săritura Drăgulescu”, valorosul sportiv este “inventatorul” acesteia, iar săritura sa e considerată cel mai dificil exercițiu în gimnastică.

ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu, invitatul de marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Marți, Marian Drăgulescu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, pentru  a vorbi deschis despre cariera sportivă, viața personală, momente dificile întâmpinate de-a lungul anilor, dar și scandalurile în care a fost implicat și care au fost intens mediatizate.

“Este înălțimea cel mai mare complex al dvs.?”,  „V-a fost vreodată teamă că veți rămâne paralizat pe viață?”, „De ce ați bătut-o pe Larisa Drăgulescu?”, „V-ați bătut copiii?”, „V-ați lăsat mama să vă controleze căsnicia?”, „V-au adus scandalurile din viața personală popularitatea pe care v-o doreați?”, „Este abuzul o practică în gimnastica românească?”, „Vă sperie viitorul fără gimnastică?”, acestea sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Marian Drăgulescu în ediția de marți, 20 aprilie, a emisiunii moderate de Denise Rifai, la Kanal D!

ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu, două căsnicii eșuate

Dacă pe plan sportiv a strălucit, în plan amoros nu a avut atât de mult succes. Marian Drăgulescu are la activ două divorțuri, iar despărțirea de mama copiilor săi, Larisa Drăgulescu, a scos la iveală și o altă latură a gimnastului. În 2008, Larisa Drăgulescu dezvăluia că fostul soț a agresat-o, iar cei doi s-au judecat ani de zile pentru pensia alimentară a copiilor, Richard şi Beatrice. Ulterior, cei doi au decis să îngroape securea războiului și să rămână prieteni.

În 2019, Marian Drăgulescu divorța de cea de-a doua soție, Corina, după 9 ani de relație, iar ulterior anunța că este îndrăgostit din nou. 

ADVERTISEMENT