Sporturi

Cristian Chivu, atacat de celebrul fost coleg de bancă de la şcoală: “Nici nu m-a băgat în seamă”

11.06.2019 | 18:55
Cristian Chivu atacat de celebrul fost coleg de banca de la scoala Nici nu ma bagat in seama

Într-un interviu acordat recent, Marian Drăgulescu a vorbit recent despre legătura pe care a avut-o cu Cristi Chivu, fostul căpitan al echipei naționale de fotbal a României. 

Marian Drăgulescu îl atacă pe Cristian Chivu!

Drăgulescu și Chivu au fost colegi de bancă în școala generală, gimnastul oferind detalii despre acea perioadă. Drăgulescu a spus totodată că nu mai păstrează legătura cu fostul său coleg de bancă.

„Da, dar nu suntem mari amici. Pe vremuri, când făceam chefuri, el venea în costum și cravată și bea Coca-Cola cu paiul. Mai târziu, când ne-am întâlnit, era cu berea în față. Sincer, m-a deranjat la un moment dat, juca la Ajax și a venit la noi, la Gent, la un Mondial. A adus tricouri pentru toată lumea, pe mine aproape nu m-a băgat în seamă” – a spus Marian Drăgulescu pentru Libertatea.

Cristi Chivu are in palmares trofeul Ligii Campionilor
Cristi Chivu are in palmares trofeul Ligii Campionilor
***action press #95000023#
UEFA Champions League, round of sixteen, first leg, Inter Milan vs Bayern Munich 0:1, in Milano, Italy, Feb 23, 2011***

Ajuns la 38 de ani, Marian Drăgulescu încă participă la concursuri, iar în momentul când se va trecere îl așteaptă o rentă viageră de 15.000 RON. Totuși, prezentul nu este unul grozav pentru unul dintre cei mai mari gimnaști români. Drăgulescu a dezvăluit că a încasat din gimnastică în 2019 numai 70 de dolari.

„Am tot renunțat, dar am revenit. Datorită muncii și performanțelor mele sportive, mă încadrez la pragul maxim de rentă. Cuantumul ar fi undeva la 15.000 de lei lunar. După ce termin, o să vedem ce fac. Am antrenat copii, gândul meu e să antrenez pentru marea performanță, nu pentru sportul de masă. 70 de dolari! Știu, ți se pare incredibil, însă ăsta e adevărul. Asta e gimnastica de azi, din păcate!”

Marian Drăgulescu are în palmares trei medalii la Jocurile Olimpice, una de argint și două de bronz. Compensează însă cu cele 28 de medalii cucerite la Campionatele Mondiale și Europene, dintre care 18 sunt de aur.