Life

Marian Drăgulescu, ironizat de o fostă concurentă Exatlon: ”Îmi vii până la cot”

Marian Drăgulescu este unul dintre cei mai apreciați gimnaști și concurenți de la Survivor România, dar nu asta nu înseamnă că nu sunt și persoane care îl persiflează.
06.05.2022 | 08:43
Marian Dragulescu ironizat de o fosta concurenta Exatlon Imi vii pana la cot
Marian Drăgulescu, persiflat de o fostă participantă de la Exatlon. Ce spune tânăra. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

O fostă participantă de la Exatlon a declarat că are numai aprecieri pentru celebrul sportiv și chiar a fost îndrăgostit de vedetă o perioadă foarte lungă de timp. ”Magia” s-a evaporat după ce tânăra l-a întâlnit pe concurentul din Republica Dominicană.

Marian Drăgulescu, persiflat de o fostă participantă de la Exatlon. Ce spune tânăra

Marian Drăgulescu este apreciat pentru cariera sa și pentru implicarea de la Survivor România. Ana Maria Otvoș, una dintre fostele concurente de la Exatlon, și-a spus părerea despre competiție și implicit despre sportiv.

ADVERTISEMENT

„Sunt îndulgentă când mă uit la ei. Știu ce înseamnă să fii acolo. Este foarte greu să stai nemâncat, să nu poți sa dormi. N-am favoriți.

Marian Drăgulescu a fost favoritul meu de când eram mică. Pot să spun că am fost îndrăgostită vreo trei ani de zile de el până ne-am văzut la 23 august la stadion, la o vizită medicală”, a declarat Ana Maria Otvoș pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu, un sportiv scund în viziunea Anei Maria Otvoș

Campioana multiplă națională și dublă medaliată europeană la lupte libere a dezvăluit care este favoritul său din show-ul din Republica Dominicană, nimeni altul decât gimnastul în vârstă de 41 de ani.

Cu toate astea instructorul de aerobic și kangoo jumps l-a ironizat pe Marian Drăgulescu, despre care a spus că este foarte scund în comparație cu ea.

ADVERTISEMENT

„Trebuia să plec eu la Campionatul Mondial și el tot așa. Am văzut cât este de mic de înălțime și i-am și zis: «atât de îndrăgostită am fost de tine, dar îmi vii până la cot!» Acolo a rămas toată dragostea mea pentru el. 

Îmi place foarte tare cum se descurca. Nu mă impresionează pentru că mă așteptam. Un sportiv de performanță se vede în orice loc l-ai duce”, a mai spus fosta concurentă de la Exatlon, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT