Life

Marian Drăgulescu își îndeplinește cel mai mare vis. În ce a investit 50.000 de euro

Fostul mare gimnast Marian Drăgulescu își va vedea în curând cel mai mare vis împlinit. Până acum a investit 50.000 de euro din economiile sale.
02.11.2022 | 18:07
Marian Dragulescu isi indeplineste cel mai mare vis In ce a investit 50000 de euro
Marian Drăgulescu se pregătește să își îndeplinească marele său vis. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu este în prezentator antrenor la CSA Steaua. De asemenea, el s-a făcut remarcat și la mai multe show-uri celebre la care a participat, unul dintre ele fiind chiar Survivor România de la Pro Tv.

Marian Drăgulescu își deschide propria academie de gimnastică

În tot acest timp însă, Marian Drăgulescu a avut un vis și nu s-a lăsat până când acesta nu a devenit realitate. Încă de acum zece ani, fostul mare sportiv și-a dorit acest lucru, însă de abia acum a strâns suficienți bani.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România urmează să își deschidă în doar câteva săptămâni o academie de gimnastică, care îi va purta numele.

Clădirea este închiriată și amplasată în Sectorul 3 al Capitalei, în zona Vitan, iar academia va fi deschisă începând cu data de 16 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Banii câștigați la Survivor România, dar și economiile sale au fost cele care au făcut ca acest vis să devină realitate.

”Am făcut investiții, din economiile adunate. Intenționez să inaugurez academia ce-mi va purta numele la mijlocul lui noiembrie, pe data de 16”, a dezvăluit sportivul, pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu a investit până acum peste 50.000 de euro în visul său

Până acum, Marian Drăgulescu a investit peste 50.000 de euro în aparatură peformantă, clădire și evident, cheltuielile nu se vor opri aici, iar de asta este conștient și el.

Efortul merită însă, pentru că la academia de gimnastică a lui Marian Drăgulescu, orice copil care își dorește să facă performanță va putea realiza acest lucru.

ADVERTISEMENT

”Încă investesc în ea, până acum m-a dus peste 50.000 de euro. Am luat aparate speciale prentru domeniul de activitate pe care vreau să-l desfășor, penru inițiere și pentru pregăirea pentru performanță a celor ce doresc”, a mărturisit Marian Drăgulescu.

Și antrenorii care vor activa la academie au fost aleși cu atenție. Cei interesați vor putea să progreseze cu gimnaști de performanță precum Valentin Badea, a mai povestit acesta.

”Academia se va numi Marian Drăgulescu, iar antrenori voi avea foști gimnaști de performanță, colegi mai vechi, cum ar fi Valentin Badea”, a dezvăluit fostul concurent de la Survivor România, pentru playtech.ro.

Amintim că la începutul acestui an, Marian Drăgulescu a devenit antrenor la CSA Steaua și încă de pe atunci spunea că are planuri mărețe pentru sportul românesc.

ADVERTISEMENT