Life

Marian Drăgulescu își mai dorește copii. Dezvăluirile făcute după eliminarea de la Survivor: „Iubita mea nu știe”

Marian Drăgulescu a dezvăluit ce planuri are după ce a fost eliminat din competiția Survivor România. Fostul campion la gimnastică vrea să devină tată.
26.05.2022 | 18:14
Marian Dragulescu isi mai doreste copii Dezvaluirile facute dupa eliminarea de la Survivor Iubita mea nu stie
Marian Drăgulescu mai vrea copii. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu a vorbit despre experiența Survivor România și a dezvăluit ce planuri are după ce ajunge acasă din jungla dominicană. Fostul gimnast își dorește să devină tată încă o dată și să petreacă mai mult timp cu cei dragi.

Ce planuri are Marian Drăgulescu după Survivor România? Vrea să devină tată încă o dată

Marian Drăgulescu a oferit un interviu în cadrul emisiunii La Măruță, difuzată pe Pro TV, în care a spus ce planuri are după ce ajunge în România. El a fost recent eliminat de la Survivor, însă a rămas în Republica Dominicană pentru marea finală a show-ului. 

ADVERTISEMENT

Fostul gimnast are doi copii din căsnicia cu Larisa Drăgulescu, însă a dezvăluit că el și actuala lui iubită vor să devină părinți. Acesta este și unul dintre obiectivele de viitor ale fostului concurent.

„Abia aștept să ajung acasă. Sincer, iubita mea nu știe, dar o să o anunț. Noi avem televizor în dormitor și am zis că atunci când o să ajung acasă, o să-l arunc. 

ADVERTISEMENT

Prefer să vorbesc, să citesc o carte, să ne jucăm, să facem copii, că ne dorim și asta”, a declarat Marian Drăgulescu.

Cum a fost pentru Marian Drăgulescu experiența Survivor România?

Marian Drăgulescu a recunoscut că deși, în ansamblu, experiența Survivor a fost una plăcută, din care a avut multe de învățat, aceasta a fost și foarte dificilă. Fostul campion la gimnastică a dezvăluit ce aspecte i s-au părut cel mai greu de suportat.

ADVERTISEMENT

„A fost o experiență unică, dură, extrem de dură, dar bună, benefică. Am învățat în această competiție să acord și mai mare importanță familiei, prietenilor, să mă bucur de lucrurile chiar importante din viață. Tot timpul suntem într-o agitație și într-o fugă, totul se întâmplă pe repede înainte.

Timpul trece foarte greu. Lipsa de libertate totală…Mă gândeam, și dacă am fi fost la închisoare, aveam trei mese pe zi. Știam, micul dejun, prânzul, cina. Aveam un acoperiș deasupra capului.

ADVERTISEMENT

Nu muream de frig, nu mă ploua, nu dormeam în baltă. Și mănânci același lucru, orez cu cartofi. O dată mănânci două linguri pe zi, o dată una”, a spus Marian Drăgulescu.

Când vine vorba despre câștigătorul competiției, el și-ar dori ca marele premiu să ajungă la Elena Chiriac, fiind singura din fosta echipă a Faimoșilor rămasă în competiție.

 

ADVERTISEMENT