Life

Marian Drăgulescu, pasionat de concursurile de cultură generală. Show-ul în care va apărea fostul gimnast

Marian Drăgulescu este îndrăgostit de game show-uri. Celebrul gimnast va apărea în curând într-o astfel de emisiune.
08.09.2022 | 17:10
Marian Dragulescu pasionat de concursurile de cultura generala Showul in care va aparea fostul gimnast
Marian Drăgulescu, îndrăgostit de game show-uri. Va apărea într-o emisiune de acest gen. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România este pasionat de concursurile de cultură generală. Show-ul în care va apărea fostul gimnast. Vedeta a vorbit despre ingredientele succesului, indiferent de domeniul de activitate.

Marian Drăgulescu, îndrăgostit de game show-uri. Va apărea într-o emisiune de acest gen

Marian Drăgulescu este al doilea invitat al show-ului Tu urmezi, moderat de renumitul Dan Negru, după ce primul episod a avut-o în centru pe actrița și directoarea Teatrului Evreiesc de Stat, Maia Morgenstern.

ADVERTISEMENT

„Pentru a reuși, în primul rând, ar trebui să existe pasiune pentru ceea ce vrei să faci; apoi, foarte multă muncă și, nu în ultimul rând, disciplină. Îmi plac foarte mult concursurile de cultură generală.

Sper să port noroc concurentului din platoul Tu urmezi! Nu sunt întrebări foarte dificile, cel puțin pentru cei care care cunosc minimum domeniul sportului.

ADVERTISEMENT

Ar trebui să se descurce și să răspundă corect la întrebările mele”, a mărturisit Marian Drăgulescu, conform kanald.ro.

Gimnastul speră să-i poarte noroc concurentului care se va afla în fața prezentatorului, în ediția de sâmbătă, 10 septembrie 2022, de la ora 20:00. Cultura generală și distracția sunt cuvintele cheie care descriu atmosfera.

ADVERTISEMENT

Miza show-ului este una uriașă pentru fiecare participant care luptă pentru sume importante. Acest lucru s-a observat în prima ediție unde o concurentă a uimit cu prezența de spirit, dar și cu cunoștințele sale.

Tu urmezi, show-ul în care Dan Negru își pune toată încrederea

Tu urmezi este cel de-al doilea show în care Dan Negru își pune toată încrederea, Jocul Cuvintelor fiind în continuare pe sticlă. Vedeta se bucură de o audiență uriașă după încetarea contractului cu Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Kanal D e televiziunea care are curajul să ofere două show-uri TV despre vocabularul limbii române și despre cultura generală.

Audiențele de până acum au arătat că există un public numeros și pentru astfel de programe TV. E o onoare și o bucurie că l-am descoperit”, a spus Dan Negru, înainte de premiera show-ului.

ADVERTISEMENT