Life

Marian Drăgulescu, prima reacție după ce a fost nominalizat pentru eliminare, la Survivor 2022: “Speranța moare ultima”

Marian Drăgulescu a avut prima reacție după ce a fost nominalizat spre eliminare la Survivor România 2022. Concurentul a avut de spus câteva cuvinte despre competiție, dar și despre echipă.
10.05.2022 | 11:18
Marian Dragulescu prima reactie dupa ce a fost nominalizat pentru eliminare la Survivor 2022 Speranta moare ultima
Marian Drăgulescu, prima reacție după ce a fost nominalizat pentru eliminare, la Survivor 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu este unul dintre concurenții nominalizați spre eliminare la Survivor România 2022, alături de Blaze și Doru Răduță. Sportivul a spus câteva cuvinte după ce a aflat că riscă să plece acasă mai repede decât și-ar fi imaginat.

Marian Drăgulescu, prima reacție după ce a fost nominalizat pentru eliminare, la Survivor 2022

Nu este pentru prima dată când fostul gimnast se numără printre cei nominalizați pentru eliminare. Concurentul din echipa Vulturilor a reacționat și a spus câteva cuvinte despre coechipierii săi.

ADVERTISEMENT

Sportivul a fost nominalizat prin votul grupului, la fel ca Doru Răduță. Marian Drăgulescu este conștient că au rămas cei mai buni concurenți și că show-ul se va termina la un moment dat, așa că nu este supărat în urma acestei nominalizări.

Acesta este mândru de parcursul său în competiție și se simte foarte bine în cadrul tribului Vulturilor. Marian Drăgulescu este de părere că toți au reușit să facă față tuturor provocărilor de pe insulă și că au învățat foarte multe.

ADVERTISEMENT

În același timp, sportivul speră ca drumul lui să nu se oprească în acest punct.

“Am rămas cei mai buni dintre cei mai buni, top 10. Cu toții am demonstrat că putem face față acestei competiții, că merităm să mergem mai departe, suntem sănătoși și puternici.

Facem față cu brio tuturor provocărilor din această competiție, cu mâncarea, cu odihna, cu ploaia, cu frigul. Cu toții am învățat multe despre noi, despre cei de lângă noi.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că am reușit să funcționăm în cadrul unei echipe. Iubesc acest trib, tribul Vulturilor. Am emoții frumoase.

Mulțumesc și speranța moarte ultima. Întotdeauna nu am renunțat la luptă și mi-am dorit să merg pana la capăt.”, a declarat Marian Drăgulescu la Survivor România, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Din echipa Vulturilor fac parte, în acest moment, Marian Drăgulescu, Alex Delea, Elena Chiriac, Blaze și Doru Răduță. Ștefania Ștefan, Ionuț Popa, Oana Ciocan, Alexandru Nedelcu și TJ Miles sunt concurenții rămași în echipa Tigrilor.

În ediția difuzată în această seară, pe 11 mai, un concurent din tribul Vulturilor va pleca acasă. Marian Drăgulescu, Blaze și Doru Răduță sunt cei pentru care competiția s-ar putea termina acum.

ADVERTISEMENT