Sporturi

Marian Drăgulescu, protest în faţa MTS! Poliția a intervenit

19.07.2018 | 14:14
Marian Dragulescu protest in fata MTS Politia a intervenit

Marian Drăgulescu, protest în faţa MTS. Sportivul de 37 de ani a fost exclus din lotul naţional de gimnastică pentru Campionatul European, iar decizia l-a scos din sărite. Chiar dacă a primit acceptul medicilor, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală pe inimă, Federaţia Română de Gimnastică nu a vrut să rişte şi l-a scos din lot.

UPDATE 14.10 / Un echipaj de poliție a ajuns la sediul Ministerului Tineretului și Sportului, locul în care Marian Drăgulescu protestează față de decizia de a nu fi inclus în lotul de gimnastică pentru Europenele din luna august. Polițiștii au stat de vorbă cu sportivul și l-au convins să intre în incinta instituției.


Multiplul medaliat olimpic, mondial şi european a decis să protesteze faţă de decizia Federaţiei Române de Gimnastică. Vreau şansa legală de a participa pe propria răspunedere la campionatul european Glasgow 2018! FRG nu mi-o acordă. Salutare dragilor, mă confrunt cu o situație fără precedent, în urmă cu o lună și jumătate am făcut o intervenție chirurgicală, în tot acest timp am respectat toate protocoalele și am trecut toate testele, inclusiv la institutul de medicina sportivă. Am scrisoarea de la medicii care m-au operat, că pot concura la Campionatele europene fără nici un risc”, a scris Marian Drăgulescu pe contul personal de Facebook.

Marian Drăgulescu, protest în faţa MTS, înainte de Campionatul European

Marian Drăgulescu a decis să protesteze în faţa MTS, cu steagul României şi cu o parte dintre trofeele câştigate de-a lungul timpului. Dacă nu va participa la Campionatul European de la Glasgow, sportivul de 37 de ani nu-şi va putea apăra medaliile de aur şi argint obţinute la ediţia din 2017 de la Cluj.

Marian Drăgulescu, protest în faţa MTS
Marian Drăgulescu, protest în faţa MTS