Sporturi

Marian Drăgulescu, protest în faţa MTS! Poliția a intervenit

Autori: Claudiu Surmei, Razvan Nicolae | 19.07.2018 | 14:14
Marian Drăgulescu a protestat în fața MTS

Marian Drăgulescu, protest în faţa MTS. Sportivul de 37 de ani a fost exclus din lotul naţional de gimnastică pentru Campionatul European, iar decizia l-a scos din sărite. Chiar dacă a primit acceptul medicilor, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală pe inimă, Federaţia Română de Gimnastică nu a vrut să rişte şi l-a scos din lot.

UPDATE 14.10 / Un echipaj de poliție a ajuns la sediul Ministerului Tineretului și Sportului, locul în care Marian Drăgulescu protestează față de decizia de a nu fi inclus în lotul de gimnastică pentru Europenele din luna august. Polițiștii au stat de vorbă cu sportivul și l-au convins să intre în incinta instituției.


Multiplul medaliat olimpic, mondial şi european a decis să protesteze faţă de decizia Federaţiei Române de Gimnastică. Vreau şansa legală de a participa pe propria răspunedere la campionatul european Glasgow 2018! FRG nu mi-o acordă. Salutare dragilor, mă confrunt cu o situație fără precedent, în urmă cu o lună și jumătate am făcut o intervenție chirurgicală, în tot acest timp am respectat toate protocoalele și am trecut toate testele, inclusiv la institutul de medicina sportivă. Am scrisoarea de la medicii care m-au operat, că pot concura la Campionatele europene fără nici un risc”, a scris Marian Drăgulescu pe contul personal de Facebook.

Marian Drăgulescu, protest în faţa MTS, înainte de Campionatul European

Marian Drăgulescu a decis să protesteze în faţa MTS, cu steagul României şi cu o parte dintre trofeele câştigate de-a lungul timpului. Dacă nu va participa la Campionatul European de la Glasgow, sportivul de 37 de ani nu-şi va putea apăra medaliile de aur şi argint obţinute la ediţia din 2017 de la Cluj.

Marian Drăgulescu, protest în faţa MTS
Marian Drăgulescu, protest în faţa MTS
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!