ADVERTISEMENT
Sporturi

Marian Drăgulescu visează la medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo: ”Mă bat cu 5-6 adversari la sistemul de punctaj”

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 04.02.2020 | 16:43
Marian Drăgulescu visează la medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo: ”Mă bat cu 5-6 adversari la sistemul de punctaj”
Gimnastul Marian Drăgulescu visează la medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Gimnastul Marian Drăgulescu visează la medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo și a anunțat când se va retrage din activitate.

ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu visează la medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo: ”Voi lupta pentru el”

”Mai vreau o medalie la Olimpiadă și una la Europene. Și gata, atunci mă opresc! Îmi lipsește aurul olimpic… și voi lupta pentru el”, a declarat Marian Drăgulescu despre posibilitatea de a câștiga medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

”Dacă îmi fac exercițiul cum trebuie, mă bat cu 5-6 adversari la sistemul de punctaj, dacă nu, voi fi unul dintre cei 40 de concurenți cu o clasare modestă. Sper să fie totul ok”, a spus Drăgulescu pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

”Când mă uit în urmă… îmi dau lacrimile”

”Mă simt ciudat să fiu singurul gimnast român la Tokyo. Eu am prins generații incredibile… Când mă uit în urmă… îmi dau lacrimile! Toți au venit și au plecat, eu am rămas!!!”, a precizat Marian Drăgulescu.

”Am cunoscut multe succese, îmi pare rău că am ajuns în această situație. Toate federațiile au probleme, trebuie găsită o soluție să ieșim din acest haos. Suntem în picaj și trebuie să facem ceva”, a comentat gimnastul.

ADVERTISEMENT

”La 14 zile, am și trei de odihnă și relaxare”

”Am patru antrenamente pe zi, două dimineața și două după-amiaza. La 14 zile, am și trei de odihnă și relaxare. Dar nu mă plâng, sportul de performanță înseamnă multă muncă”, a precizat Marian Drăgulescu.

”Recunosc că sunt gurmand. Prefer să mănânc puțin și bun decât ce nu-mi place. Dar evident că țin totul sub control. Dacă nu aveam un regim de 33 de ani de gimnastică la cel mai înalt nivel, nu puteam ajunge la atâtea medalii”, a încheiat gimnastul român.

ADVERTISEMENT

Drăgulescu a ratat de puțin o medalie la Mondiale

Gimnastul Marian Drăgulescu a realizat o performanță senzațională și s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sportivul în vârstă de 39 de ani va participa pentru a cincea oară la o ediție a celei mai importante competiții, după ce a fost prezent și la cele de la Sydney, Atena, Beijing şi Rio de Janeiro.

Marian Drăgulescu a fost singurul reprezentant al României care a ajuns în finalele pe aparate de la Campionatul Mondial de gimnastică din octombrie de la Stuttgart. “Marocanul” a concurat în finala la sărituri, însă nu a reuşit să pună mâna pe vreo medalie, terminând concursul pe locul 4, la o zecime de Igor Radivilov.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!