Life

Marian Gabriel Mardare, copilul cu voce de aur de la Românii au talent 2023: ”Eu cred că le ai pe toate”

Românii au Talent, sezonul 13 a început deja la Pro Tv și încă din primele momente, un concurent a reușit să impresioneze plăcut pe jurați.
20.01.2023 | 21:06
Marian Gabriel Mardare copilul cu voce de aur de la Romanii au talent 2023 Eu cred ca le ai pe toate
ADVERTISEMENT

Mardale Gabriel Marian a pășit pe scena de la Românii au Talent 2023 vizibil emoționat, iar Dragoș Bucur a avut grijă să îl ajute cât a putut.

Mardale Gabriel Marian i-a uimit pe jurații de la Românii au talent

Juratul de la Românii au Talent i-a propus tânărului, în vârstă de doar 12 ani, să facă un exercițiu de imagine pentru a scăpa de emoții și se pare că a și reușit.

ADVERTISEMENT

Mardale Gabriel Marian a interpretat faimoasa piesă ”My heart will go on”, care îi aparține lui Celine Dion, iar nimeni nu se aștepta la o asemenea voce.

Încă din primele momente, jurații au fost de-a dreptul surprinși de vocea de aur a concurentului, în vârstă de doar 12 ani. La finalul prestației sale, Dragoș Bucur a avut doar cuvinte de laudă la adresa micuțului, despre care a spus că are nenumărate calități, dincolo de voce.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte mulți oameni talentați care sunt plini de ei. (…) Când se nimerește să vezi și talent și bun simț și modestie și emoție în aceeași persoană e așa o bucurie pentru noi la masa juriului și eu cred că le ai pe toate astea”, a spus Dragoș Bucur.

La rândul ei, Andra a rămas surprinsă în momentul în care i-a auzit vocea lui Gabriel Mardale. ”Pe mine m-ai vrăjit. Ești magic”, a spus artista.

ADVERTISEMENT

Și aceeași părere a avut-o și Andi Moisescu care a numit momentul ca fiind unul ”excepțional”.

”S-a și văzut foarte bine și s-a auzit tocmai bine. S-a dovedit a fi de-a dreptul excepțional”, a spus juratul de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Cine este Mardale Gabriel Marian de la Românii au talent 2023

Cine este însă Mardale Gabriel Marian? Micuțul are 12 ani și este din județul Ialomița, după cum a povestit chiar el, înainte de marele moment de pe scenă.

El a mai dezvăluit totodată că de la vârsta de 5 ani își dorește să vină la Românii au Talent și iată că visul i s-a împlinit într-un final.

De asemenea, Marian a mai adăugat că marea sa pasiune este muzica, pe care o practică de doi ani de zile.

”Acesta era visul meu de la 5 ani, să ajung la Românii au talent. Iată că am ajuns aici. (…) Pasiunea mea este cântatul, cânt de doi ani”, a spus Gabriel Marian, în vârstă de doar 12 ani, înaintea momentului său.

Show-ul continuă, iar cel mai probabil ne așteaptă și alte surprize în această seară. 

ADVERTISEMENT