Life

Marian Godină a devenit tată de fetiță. Prima imagine cu micuța Maria

Marian Godină este în culmea fericirii, după ce iubita sa, Georgiana, a născut. Celebrul polițist a devenit tată pentru prima oară în urmă cu numai câteva ore.
02.07.2022 | 11:10
Marian Godina a devenit tata de fetita Prima imagine cu micuta Maria
Marian Godină a devenit tată pentru prima oară. Iubita polițistului a născut o fetiță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Polițistul brașovean a devenit tată de fetiță, după ce la începutul anului anunța vestea cea mare. Vedeta a postat și prima imagine cu fiica, sa care a primit numele Maria, unul sfânt, cinstit de credincioși pe 8 septembrie.

Marian Godină a devenit tată pentru prima oară. Iubita polițistului a născut o fetiță

Marian Godină este mai bucuros ca niciodată. Georgiana, partenera sa de viață, cu care este căsătorit din 2018, a născut în urmă cu puțină vreme. Tânăra a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, într-o unitate medicală din Brașov.

ADVERTISEMENT

„Fetița noastră, Maria”, a scris polițistul pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini în care ține bebelușul în brațe.

Fotografia a adunat în numai o oră aproximativ 4.000 de comentarii și numeroase aprecieri venite de la oameni din întreaga țară. Scriitorul a primit felicitări inclusiv de la persoane publice, printre care se numără Vitalie Cojocari, Lucian Mândruță sau Ana Birchall.

ADVERTISEMENT

„Să crească mare, să fie sănătoasă și fericită! Recuperare ușoară mamei! De acum intri în clubul taților de fete”, este mesajul de la fosta membră a Camerei Deputaților.

Traian Berbeceanu, fost ofițer de Poliție și prefect al Bucureștiului, nu a uitat să-i trimită urări lui Marian Godină, mai este că este nașul de cununie al acestuia.

ADVERTISEMENT
Marian Godină, tată de fată
Marian Godină, tată de fată. Sursa foto: Facebook.com

Marian Godină, tată de fetiță

„Sper să semene cu Georgiana”, a mai completat polițistul brașovean la unul dintre comentariile venite pe contul de Facebook în urmă cu ceva vreme.

Marian Godină își dorește ca fiica sa să aibă multe dintre trăsăturile soției sale, Georgiana, doar că se spune că fetele seamănă cel mai mult cu figura paternă. Rămâne de văzut pe cine moștenește bebelușul venit pe lume în urmă cu numai câteva ore.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ajuns în atenția publică după ce a făcut mai multe dezvăluiri despre corupția din Poliție, dar și pentru faptul că are alpaca în curtea casei. Între timp a scris o carte, iar acum se va concentra, cu siguranță, mai mult pe viața de familie.

ADVERTISEMENT