Life

Marian Godină a intervenit în scandalul dintre Denisa, Flick și fotografa ucraineană. Polițistul a transmis critici dure: „Vedete cu figuri pe maţul gol!”

Marian Godină a intervenit în scandalul dintre soția lui Flick și fotografa din Ucraina. Ce i-a transmis polițistul Denisei?
12.09.2022 | 09:40
Marian Godina a intervenit in scandalul dintre Denisa Flick si fotografa ucraineana Politistul a transmis critici dure Vedete cu figuri pe matul gol
Marian Godină i-a criticat pe Denisa și pe Flick. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marian Godină a transmis un mesaj dur pentru Denisa și Flick. Polițistul a intervenit în scandalul iscat între cele două vedete și fotografa din Ucraina pe care au angajat-o la botezul fiicei lor.

Marian Godină, critici dure pentru Denisa și Flick. Polițistul a intervenit în scandalul dintre ei și fotografa din Ucraina

Flick și Denisa și-au botezat fetița în luna august, iar zilele trecute, fosta Miss Planet 2019 a scris pe rețelele sociale un text în care a susținut că motivul pentru care nu a publicat imagini de la eveniment este că fotografa de origine ucraineană pe care au angajat-o ar fi refuzat să le mai facă poze după ce s-au întors de la biserică.

ADVERTISEMENT

Mai mult, soția lui Flick a declarat că femeia a cerut mai mulți bani și i-a amenințat că va șterge tot ce a fotografiat dacă nu îi va primi.

Totuși, Diana Tarasova are o cu totul altă poveste. Aceasta a publicat pe contul său de Instagram felul în care au stat lucrurile din perspectiva sa și și-a susținut afirmațiile cu capturi din conversațiile avute cu Denisa și mesajele vocale pe care aceasta i le-a trimis.

ADVERTISEMENT

Din acestea reiese că ședința foto a durat mai mult decât era inițial anunțat, astfel că prețul a crescut de la 150 de euro, cât ar fi costat în mod normal pentru două ore, la 400, fotografa oferindu-le chiar și o reducere celor două vedete.

„Vedete cu figuri pe mațul gol”

Ulterior, Denisa Filcea a publicat un videoclip pe YouTube în care a venit cu completări, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Printre cei care au comentat se numără și Marian Godină. Polițistul i-a criticat pe Flick și pe Denisa pentru comportamentul lor.

„Vedete cu figuri pe mațul gol. Auzi la ea, are fotograf personal la evenimente, dar apoi vrea foto la botez cu 100 de euro. V-ați învățat la mocangeli, aveți impresia că totul vi se cuvine gratis.

ADVERTISEMENT

I-ai mai și zis că o ruinezi dacă vrei și că bad people can make bad things, ești mare sculă tu… La muncă! Iar poze moca poți face cu telefonul”, a scris Marian Godină, conform RomâniaTV. 

ADVERTISEMENT